Byg en skrigende Desktop Hackintosh, der kører Snow Leopard for omkring $ 900

Hackintosh-fællesskabet fortsætter med at vokse, og denne særlige guide er sikker på at role nogle fjer. Lifehacker har et fremragende gennemgang fra start til slut på, hvordan man opbygger et skrigende skrivebord Mac Hackintosh, der kører Snow Leopard, for under $ 900! Forudsat at du bestiller de samme dele, er de utrolige specifikationer af maskinen, du ender med, som følger:

* 8 GB RAM
* 3, 1 GHz
* 8 GB RAM
* 1TB harddisk
* GeForce 9800 GTX + 512mb grafikkort
* DVD-brænder
* Mac OS X 10.6 Snow Leopard

LifeHacker opsummerer specifikationerne for denne build versus noget, der kan sammenlignes i Apple Store som følger: "Kort sagt, min $ 900" Hack Pro "sport bedre hardware end nogen Mac, som Apple sælger kort over $ 3.300 8-Core Mac Pro" - Wow! Nu er det naturligvis opbygget af denne maskine, der kræver teknisk savn, men hvis du vil have en kraftig Mac og ikke har $ 3000 at bruge, er Hackintosh build et meget overbevisende weekendprojekt.

Jeg har faktisk min egen Hackintosh, men det er en Netbook, og jeg elsker bare det. Flere af mine techy venner har også Hackintoshs, der er både Netbooks og Desktops, og de er også begejstret med maskinerne - den primære grund til at skabe en Hackintosh for dem? Omkostningsbesparelser. Det interessante er, at vi også er alle rigtige Mac-ejere, men i stedet for at købe en helt ny maskine, valgte vi hver især at gå på Hackintosh-ruten.

Se Lifehacker-artiklen for gennemgangen af ​​at opbygge en stationær Mac, eller følg nogle af vores andre Hackintosh-links:

LifeHacker: Sådan opbygger du en desktop hackintosh med Snow Leopard for $ 900 fra Start til Afslut

Oprettelse af en Hackintosh Netbook: Installer OS X på en Dell Mini 9, MSI Wind, Lenovo s10 og meget mere

Installer Mac OS X på en Dell Mini 10v

(over Hackintosh logo lånt fra KossNoCorp @ DeviantArt)