OS X Lion Applikation i fuld skærm spiller ikke godt med eksterne skærmbilleder

Hvis du bruger flere skærme regelmæssigt, kan du meget bekymre dig om, hvordan Mac OS X Lion håndterer skærmbilleder med fuld skærm, når den er tilsluttet en ekstern skærm. Kort sagt, det virker ikke så godt.

For at være klar fungerer flere skærme fint i Lion, alt er det samme som tidligere versioner af Mac OS X, du kan spejle eller udvide dit skærm som normalt, det er alt dandy. Problemet opstår, når du sætter en app i fuldskærmstilstand Dette medfører kun, at standarddisplayet går i fuldskærmvisning, og den eksterne skærm bliver bare en stor og ubrugelig linned tapet fyldt pladsholder.

Skærme i fuld skærm bygget med MacBooks i tankerne?
Hvis du ser på Apples webside til funktionen Full Screen App, vil du bemærke, at der ikke vises nogen desktop-Mac'er, det handler kun om MacBook Air, så det er helt muligt. Denne funktion blev udviklet hovedsagelig med bærbare brugere i tankerne, fordi det gavner dem mest .

I betragtning af brugsscenarierne har du sandsynligvis masser af skærmfast ejendom til rådighed, hvis du bruger en iMac 27 "eller hvis din MacBook Air er tilsluttet en stor 24" ekstern LCD-skærm. Den pixelbesparende funktion i Full Screen apps er bare mindre nyttig på en stor skærm end på en mindre skærm. Måske var fuldskærms apps beregnet til mindre skærme til at begynde med? Funktionen skinner på MacBook Air 11.6 "og andre bærbare Mac'er, hvor nyttigt er Safari på 2560 x 1440 alligevel? Som en kommentator på MacRumors Forums siger, "fuldskærm apps adresser et problem specifikt til små skærm enheder og for større skærmbilleder, problemet ikke behøver at adressere".

Det kaldes "Udvikler forhåndsvisning" af en årsag
Endelig husk, at Lion stadig er en "Developer Preview", hvilket betyder, at ting vi ser nu muligvis ikke er færdige, og at de kan sendes forskelligt i den endelige udgave næste måned. Den måde, som Lion løser i øjeblikket på fuldskærms apps og eksterne skærme (som af DP4 build 11a494a) kan være tegn på en ufærdig funktion. Måske er det endda en fejl? Måske vil det skifte kommer tid til at sende?

Eller måske ikke? Hvis dette er sådan, hvordan Lion arbejder med fuldskærmsprogrammer, er det ikke så stort af en aftale, du kan altid bare undgå funktionen, når din Mac er tilsluttet en ekstern skærm.