Sådan tager du et professionelt headshot ved hjælp af Photo Booth og iPhoto

Elementer, du har brug for

  • Digitalt videokamera med kabel

  • Computer

  • Printer

  • 8-til-10-tommer fotopapir

En skuespillers hovedskud skal udnyttes i hans ansigt. Ifølge Movie Pool svarer et headshot til en bogomslag. Du bliver interesseret i, hvad der er inde i det, du ser på omslaget, og en skuespillers hovedskud er en direkte repræsentation af hans vigtigste funktion. Hvis du ikke kan ansætte en fotograf, kan du tage et professionelt headshot ved hjælp af Photo Booth og iPhoto. Photo Booth giver dig mulighed for at tage adskillige billeder, og derefter kan du redigere i iPhoto på din Mac. Vælg det bedste foto, der viser dit ansigt, og sørg for at udskrive det i standard 8-til-10-tommers hovedstørrelse.

Tjek dit hår, makeup og tøj. Du skal bære det, du vil have til dit hovedskud, inden du åbner Photo Booth. Har mindst et skift af tøj, så du har et valg senere. Hvis du har langt hår, skal du være parat til at tage nogle fotos med dit hår op og ned. Sørg for, at dit hår og din makeup viser dine bedste kvaliteter.

Vælg et sted med naturlig belysning, eller indstil nogle lys. Dit ansigt skal være klart uden hårde skygger. Tidlig morgen eller aften ville fungere, hvis du tager fotografierne udenfor. Men hvis din computer ikke er bærbar, skal du finde et sted inde for at tage hovedskuddene. Vær sikker på at der ikke er noget distraherende bag dig.

Sæt dit videokamera til din computer, medmindre du har et iSight-kamera indbygget i din computer. Åbn Photo Booth-applikationen på din Mac, da denne applikation kun findes på Apple-computere. Sæt dit videokamera i standby.

Se dig selv på computerskærmen. Undgå at tage billeder med dig, når du kigger op eller ned på dit kamera. Du vil se direkte på kameraet. Indram billedet, så du for det meste ser dit ansigt og toppen af ​​brystet. Vær sikker på at Photo Booth ikke har nogen effekter, der klikkes på. Vælg centerknappen i Effekter.

Tryk på udløserknappen, når du er klar. Applikationen har en 3 sekunders nedtælling, før den blinker og tager billedet. Hold dit ansigtsudtryk for skuddet. Prøv forskellige sider af dit ansigt og forskellige udtryk.

Skift din skjorte eller top til et nyt sæt fotos. Skift dit hår eller makeup, hvis det er nødvendigt. Tryk på udløserknappen, når du er klar. Tag så mange fotos, som du vil.

Åbn din iPhoto-applikation for at se dine fotos. Photo Booth gemmer automatisk dine fotos i din Pictures-fil. Klik på fanen "File" i iPhoto. Tryk på "Importer til bibliotek", som automatisk åbner billedfilen.

Klik på det fotografi, du vil importere, og tryk derefter på "Importer" nederst til venstre. Gentag for hvert headshot, du vil importere. Fotos skal grupperes i samme begivenhed. Hvis ikke, skal du trykke på "Sidste import" i højre side af skærmen.

Dobbeltklik på et headshot, som du vil åbne stort. Se efter eventuelle vildfarne hår eller områder, der er ude af fokus. Dobbeltklik på billedet igen for at gå tilbage til siden Begivenheder med alle dine hovedskud.

Rediger billedet, hvis du har brug for det. Klik på "Rediger" nederst i applikationen. Denne funktion giver dig mulighed for at rotere, forbedre, rette røde øjne, rette, beskære eller retouchere dit billede. Klik på den funktion, du vil bruge. Du kan også klikke på "Vend tilbage til original", hvis du har brug for det gamle billede igen.

Klik på "Del" for at bestille udskrifter fra Apple til dine headshots. Vælg størrelsen 8 x 10 cm i blank blank. Hvis du har en printer og mat fotopapir, skal du klikke på fanen "File" øverst. Printboksen skal vises. Sørg for, at den går til din valgte printer og udskriver på fotopapir.

Tænd din printer og læg fotopapir i den. Klik på "Udskriftsstørrelse" i nederste højre hjørne. Tryk på "Brugerdefineret" for størrelsen. Skriv otte for bredde og ti for højde. Klik på "OK". Tryk derefter på "Udskriv" for at udskrive det.

Tips

Skriv dit CV i et tekstbehandlingssoftware og lim det på bagsiden af ​​dit hovedbillede.

Udskriv et par mulige hovedskud for at vælge den rigtige.

De fleste skuespillere har brug for masser af headshots at sende ud. Udskriv dem fra en professionel fotograferingsbutik eller kopier sted for at spare penge på printerpatroner og fotopapir.

Bed en ven eller professionel om deres mening om dit valg af hovedskud.

Advarsler

Photo Booth bruger lavere opløsning end en professionel fotografs kamera. Vælg et sted med masser af naturligt lys for at forhindre, at dit hovedbillede ser for pixeleret ud.