Sådan konverteres et foto til PDF fra iPhone og iPad

Du kan konvertere et foto på din iPhone eller iPad til en PDF-fil, hvis det er nødvendigt. Typisk ville dette kun være nødvendigt for kompatibilitetsformål, da standardfiltype for et foto i iOS er en JPEG og allerede meget kompatibel. Ikke desto mindre, hvis du har brug for at konvertere et billede til en PDF i iOS, vil denne vejledning vise dig præcis, hvordan du gør det.

Vi demonstrerer, hvordan du konverterer et billede til en PDF-fil på en iPhone eller iPad.

Denne metode konverterer et billede til en PDF-fil til deling via e-mail, meddelelser eller upload til iCloud. Dette bruger en variant af det skjulte Gem som PDF-trick i iOS.

Sådan konverteres et foto til PDF for at dele fra iPhone eller iPad

Du kan konvertere et foto til en PDF for at dele det fra iOS, eller gem det til iCloud Drive. Dette bruger tricket til at gemme som PDF ved hjælp af en hemmelig iOS-gestus, eller du kan bruge 3D Touch-metoden i stedet, hvorvidt du konverterer et foto til en PDF-fil:

  1. Åbn Billeder-appen, og vælg det billede, du vil konvertere til en PDF
  2. Tryk på knappen Deling og vælg derefter "Udskriv" fra delingsfunktionsmenuen
  3. På skærmen Printerindstillinger skal du bruge en spredningsbevægelse på billedeksemplet for at få adgang til den hemmelige Gem PDF-indstilling
  4. Vælg at dele det konverterede foto som PDF via Besked, Mail, placere det i Notes eller en anden app, eller vælg "Add To iCloud Drive" for at gemme det konverterede billede som PDF til iCloud

Dette gemmer et foto eller billede som en PDF-fil, som derefter kan gemmes lokalt, deles, uploades til iCloud Drive eller bruges til andre formål.

Husk at standard filtype af iOS-fotos er en JPEG, som er bredt kompatibel med stort set alle scenarier. Så hvis du bare søger at udveksle og dele billeder, er der ingen grund til at konvertere et billede til PDF først. Imidlertid kræver nogle gange webformularer, printere, digitaliseringshåndteringsprogrammer eller dokumentationsanmodninger en PDF-fil, og der er selvfølgelig utallige omstændigheder, hvor en PDF også er nødvendig.

Så nu ved du, hvordan du konverterer billeder til PDF direkte på iPhone eller iPad. Nemt, ikke? Glad konvertering!