Hvorfor er min iPhone hot? Her er hvorfor og hvordan du laver en varm iPhone

Har du nogensinde opdaget, at din iPhone er varm til at røre ved? Det er ikke almindeligt, men en gang imellem kan en iPhone endda få det helt varmt at røre ved, hvor bagsiden af ​​iPhone og skærmen på enheden er varm at røre ved, nogle gange nok til at være ubehageligt at holde og gøre dine hænder sved.

Det er ret irriterende at have en iPhone kørende varm, fordi den også næsten altid falder sammen med hurtig batteridræning og generel ydeevne træghed. Vi gennemgår et par enkle trin, der kan hjælpe med at reparere en varm iPhone og hjælpe med at køle ned og genvinde regelmæssig ydeevne igen.

Min iPhone er hot, hvorfor?

Den mest almindelige årsag til, at en iPhone føler sig varm, er software relateret. Dette skyldes normalt, at nogle apps eller processer, der kører på iPhone, gør en stor brug af enhedens processor, hvilket fører til overdreven energiforbrug og varmeafledning. Den gode nyhed er, at fordi problemet normalt er software relateret, er løsningen normalt også let.

Selvfølgelig er der andre grunde til, at en iPhone også kan være varm, for eksempel hvis du lader det sidde oven på en varmelegeme vent eller i direkte sollys på en varm dag, det ville få enheden til at varme op også. I disse situationer skal du bare fjerne det fra varmekilden.

Sådan løser du en iPhone Running Hot

Her er fem enkle løsninger til at reparere en iPhone, hvis den kører for varmt:

0: Vent, har du lige opdateret iOS-systemsoftwaren?

Hvis du lige har opdateret til en ny version af iOS-systemsoftwaren, og nu er iPhone varm, løber iPhone nogle gange varmt i et stykke tid, da enheden genindfører data på din telefon. Dette er normalt, og det vil sortere sig ud over tid, typisk hvis du forlader en iPhone plugget over natten (i en godt ventileret indstilling), vil indekseringen afslutte, og iPhone vil vende tilbage til normal temperatur.

1: Afslut apps

Nogle gange kan en app gå sidelæns og få CPU'en til at blive brugt overdrevent og føre til en varm iPhone. Således kan afslutte apps undertiden rette problemet.

 1. Dobbeltklik på Home-knappen for at hente multitasking-omskifteren
 2. Stryg op på hver app for at lukke og afslutte disse apps

Generelt hvis en iPhone kører varmt, og du ikke er sikker på, hvilken app der er problemet, er det muligt at afslutte alle apps. Vent derefter et par minutter for at se, om iPhone begynder at køle af.

2: Opdater apps

Den skurkede app kan have et problem, fordi det har en fejl. Hvis dette er tilfældet, kan dine apps være nyttige, da udvikleren af ​​appen måske har udgivet en fejlrettelse.

 • Åbn App Store-appen, og gå til fanen Opdateringer og vælg "Opdater alle"

Når apps er blevet opdateret, hvis grunden til, at iPhone var opvarmning, skyldtes en app-specifik fejl, der blev afhjulpet, skulle den løses med en opdatering.

3: Opdater iOS

I sjældnere tilfælde er softwareproblemet relateret til en fejl eller et problem med selve iOS. Hvis dette er tilfældet, løser problemet normalt ved at opdatere iOS. Du skal altid sikkerhedskopiere din iPhone, før du opdaterer iOS-systemsoftwaren.

 1. Sikkerhedskopier din iPhone til iCloud eller iTunes eller begge dele
 2. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "Generelt" og derefter til "Software Update"
 3. Download og installer eventuelle tilgængelige opdateringer

Når opdateringen er installeret, vil din iPhone derefter genindlæse data på enheden, som nævnt i trin '0', hvilket ironisk nok kan gøre en enhed køre varm et stykke tid. I denne situation skal du bare afvente det, det vil sandsynligvis afkøles, når rydning og indeksering er færdig, nogle gange er det bedst at lade det være tændt natten over for at afslutte denne proces.

4: Nulstil alle iPhone-indstillinger

Det er muligt, at en indstilling et sted i IOS forårsager enheden at varme op og køre for varmt. Således kan nulstilling af enhedens indstillinger til tider være nyttigt - det er IKKE det samme som at nulstille enheden til fabriksstatus. Det er simpelthen nulstilling af indstillinger og tilpasninger til ting som skærmens lysstyrke eller wi-fi-præferencer. Du bør sikkerhedskopiere din iPhone, før du gør dette for at være sikker.

 1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Generelt" og derefter til "Reset"
 2. Vælg "Nulstil alle indstillinger"
 3. Bekræft, at du vil nulstille alle indstillinger på enheden

Når iPhone genstarter du, har du ingen brugerdefinerede indstillinger, hvilket betyder at du bliver nødt til at ændre ting som fed tekst, skærmlysstyrke, wifi-præferencer, DNS osv.

5: Sikkerhedskopiering og gendannelse

Jeg ved, ingen ønsker at gøre dette. Det er en stor smerte at sikkerhedskopiere din iPhone og genoprette den, men det kan være et nødvendigt fejlfindingstrin. Faktisk hvis du alle Apple Support, vil de næsten altid få dig til at gøre dette, før du tager en enhed til reparation. Det kan være effektivt, hvorfor det er værd at nævne på trods af ulejligheden og tidsforpligtelsen.

 1. Sikkerhedskopier iPhone til iCloud ved at gå til Indstillinger> iCloud> Sikkerhedskopiering og vælge Backup Now
 2. Sikkerhedskopier iPhone til iTunes ved at oprette forbindelse til en computer og vælge "Backup" i iTunes-appen
 3. Når backupen er færdig, skal du slutte iPhone til en computer med iTunes og vælge "Gendan"
 4. Gå gennem gendannelsesprocessen og gendan enheden fra en sikkerhedskopi

Sikkerhedskopierings- og gendannelsesprocessen kan tage flere timer, hvis ikke længere (en stor iPhone med stor opbevaring kan tage mange timer .... Den sidste gang jeg sikkerhedskopierede og gendannede min iPhone tog det cirka 6 timer for eksempel .... det er ikke hurtigt, så sat tiden til side for dette). Vær tålmodig og start kun denne proces, hvis du har tidsforpligtelsen.

Den gode nyhed er, at hvis sikkerhedskopiering og genoprettelse kan være en effektiv fejlfindingsteknik, og det kan afhjælpe dit hot iPhone problem.

Sjælden: Temperaturvarning

I sjældne tilfælde kan iPhone endog overhovedet overophedes og føre til en temperaturvarning på enheden, men det skyldes næsten altid en ekstern varmekilde som at blive efterladt i solen eller oven på en bilvarmeventil eller et varmeapparatudtag i et hus eller kontor. Når dette sker, er det ikke subtilt, fordi iPhone viser en temperaturvarning, når enheden overophedes, og telefonen bliver ubrugelig, indtil den køler ned. Hvis det sker skal du hurtigt fjerne det fra varmekilden og lade det køle af (placerer en sådan overophedet iPhone foran en fan i skyggen fungerer normalt godt).

iPhone er stadig varmt, hvad nu?

Hvis iPhone stadig er varm efter at have gennemført alle ovenstående trin, herunder at lade det blive plugget natten over på et ventileret sted, så har du måske et mere sjældent problem med batteriet eller hardwaren. Dette er ganske usædvanligt, men det sker undertiden, og typisk hvis det er tilfældet, skal du have iPhone-tjenesten fra Apple via en officiel supportkanal eller et autoriseret reparationscenter.

Har ovenstående tricks arbejdet med at reparere din hot iPhone? Har du andre tip til at løse et varmt iPhone problem? Lad os vide i kommentarerne!