Se film trailere hurtigt med Siri fra iOS

Næste gang du er på vej til et teater eller sidder på sofaen og du bare ikke er sikker på hvilken film du skal se, skal du vende dig til Siri.

Nej han / hun vil ikke beslutte, hvad de skal se efter, men iOS-virtuelle assistent kan hurtigt hente filmtrailere, som kan hjælpe dig med at bestemme. Bare tag din iPhone eller iPad og tag det følgende:

  • Indkald Siri og sig "Vis mig en film trailer til [film navn]"

At sige "Film trailer til [film]" kan også fungere. Siri vil så kort vise et overblik over den efterspurgte film og derefter lancere i traileren for det ganske hurtigt i liggende tilstand, så vippe din iPhone for at se den.

Denne oplevelse er bedst på LTE- eller wi-fi-forbindelser, fordi trailerkvaliteten vil blive vist som 720p-video med højere kvalitet, mens i 3G / FauxG (eller værre) forbindelse vil du slutte med 480p video eller værre, hvilket kan se en bit pixeleret. Selv med en video af lavere kvalitet er den stadig tilgængelig og kan hjælpe dig med at beslutte, om en film er værd at investere tiden i eller ej.

Hvis du går et skridt videre, kan du bruge Siri til at se traileren først, og hvis flicket er i øjeblikket i teatre, kan du så få lokale filmtimer på nærliggende steder, og endda købe billetter med Siri takket være Fandango support.

Hvor stor er det? Cinema fans vil helt sikkert nyde denne, jeg ved det sikkert. Åh, og du kan også kontrollere filmresultater og bedømmelser for at få en ide om, hvor god (eller dårlig) en film vil være. Siri er virkelig praktisk, eh?