Sådan indstilles brugerdefinerede hurtige svarbeskeder på Apple Watch

Apple Watch tilbyder hurtige og sømløse kommunikationsmetoder, og en af ​​de mest anvendte funktioner til mange brugere er evnen til øjeblikkeligt at svare på indgående meddelelser med hurtige forudindstillede svar, emojis eller en dikteret besked. Specielt de hurtige svar er meget nyttige, og Apple Watch tilbyder en række standard svar til dette formål, men en endnu bedre løsning er at tilpasse dine hurtige svar valg til bedre at passe til dine behov og kommunikationsstil.

Hvis du vil ændre standardmeddelelsesreaktionsindstillingerne til brugerdefinerede meddelelser efter eget valg, har Apple Watch og parret iPhone praktisk.

Tilpas standard Quick Replies til meddelelser på Apple Watch

  1. Åbn Apple Watch-appen på den parrede iPhone og vælg 'My Watch'
  2. Gå til "Beskeder" og tryk på "Standard svar"
  3. Tryk på et af de forudindstillede svar på listen Standard svar og indtast din egen tekst
  4. Gentag med de andre standardreaktioner og afslut fra Mine Watch-indstillingerne, når de er færdige

Ændringerne synkroniseres hurtigt med Apple Watch, og du vil kunne bruge dem til fremtidige svar på indgående tekstbeskeder og imessages.

Brug af hurtige svar på Apple Watch

  1. Når en ny besked kommer til Apple Watch, skal du hæve dit håndled som sædvanlig, så rul ned og tryk på "Svar"
  2. Vælg det tilpassede Quick Reply ved at trykke på det og sende det som svar

Disse indstillinger for hurtig svar er meget nyttige og kan være mere end tilstrækkelige til at håndtere svar på de fleste indgående meddelelser til Apple Watch, i det mindste indtil du enten kan bruge Siri til at tilbyde et komplet svar, ringe personen tilbage eller bruge Beskeder fra iOS eller en Mac for at få en komplet samtale.

Husk, du kan altid trykke på mikrofonknappen for at bruge stemme til tekst og få et komplet svar skrevet ud for dig, eller endda sende en talemeddelelse, som du kan fra iPhone, begge funktioner virker meget godt på Apple Watch.

Apple har en flot demonstrationsvideo af, hvordan den hurtige svarbeskedfunktion fungerer på Apple Watch, indlejret nedenfor:

Der findes en lignende hurtigreaktionsfunktion på iPhone til at reagere på indgående opkald med en hurtig besked. Måske vil en fremtidig udgivelse af iOS tilbyde en lignende hurtigreaktionsfunktion for alle indgående meddelelser i iOS, men i øjeblikket kan iPhone og ipad-brugere bruge meddelelsesreaktionsfunktionen sammen med Quick Type på lignende måde.