Mac opsætninger: MacBook Pro 13 "og ekstern LG 22" skærm

Denne nice og rene Mac opsætning kommer fra læseren Jason Y. og bruges til grafisk design og billedredigering. I stedet for at gå med defacto Apple-tastaturet og musen valgte Jason en trådløs mus og soltastatur fra Logitech, så det skiller sig ud lidt fra pakken. Hardware vist i denne opsætning består af følgende gear:

  • Macbook Pro 13 "2011 model med i5 CPU og 8GB RAM
  • Griffin Elevator bærestativ
  • LG 22 "Flatron IPS226 Display
  • Logitech Wireless Solar Keyboard (Mac layout) )
  • Logitech M215 mus

Jeg har en ældre MacBook Pro 13 "på samme Griffin bærbar computer med en ekstern skærm, og jeg kan bekræfte, at det giver et smukt hyggeligt skrivebord arrangement, der fremhæver produktiviteten. Brug af en bærbar stand giver bedre ergonomi ved at hæve skærmen tættere på øjeniveau og hjælper også med at holde MacBook Pro kølig ved at tillade forbedret luftmængde. Jeg har aldrig brugt et solbrændt tastatur før, men det er meget godt bedømt på Amazon, og det er ikke nødvendigt at håndtere udskiftning af døde batterier, det lyder stadig som en god perk.

En anden god Mac opsætning, tak for at sende dette i Jason!

Indsend billeder af dine egne Apple & Mac-opsætninger til [email protected] - vær venlig at medtage nogle detaljer om hardware og hvad du bruger det til.