AirPlay-kompatibelt tv kommer snart?

Apple søger at licensere AirPlay til tv-producenter, ifølge en ny rapport fra Bloomberg. Tv med indbygget AirPlay-understøttelse vil give brugerne mulighed for at streame medier direkte fra deres iPhone, iPad, iPod touch, Mac og anden Apple-hardware direkte til tv'et uden brug af en Apple TV-boks. De "enheder, der kunne bruges til video, kan være tilgængelige i år, " ifølge Bloombergs kilde.

Denne rapport fra Bloomberg er vigtig, fordi det ser ud til at løse de lange diskuterede rygter om et Apple-mærket tv. I stedet for at Apple producerer et egentligt tv for at konkurrere med tv-tungevægterne, kan de i stedet licensere brug af deres AirPlay streaming media teknologi og indgår i en lang række tv-apparater. Dette ville være en vindende situation for næsten alle involverede, herunder tv-beslutningstagere, Apple og forbrugeren.

For at gøre dette mere overbevisende er Bloomberg ikke den eneste der forudsiger, at Apple snart kommer ind i tv-rummet. En analytiker fra Morgan Stanley nævner en "ny smart tv-produktkategori i 2012-13" som en af ​​drivkraften i fremtidig vækst for Apple og deres aktiekurs, selv om der ikke direkte henvises til kilder.

AirPlay er den trådløse streamingtjeneste i iOS og Mac OS X, som giver dig mulighed for at streame medier mellem Apple-hardware, det er meget nemt at bruge og bliver stadig mere populært hos iOS-brugere. I øjeblikket tillader Apple kun AirPlay at streame lyd, så et skridt til at streame video virker også som en naturlig progression af tjenesten.

Bloomberg har tidligere været en pålidelig kilde til Apple-rygter, der præcist forudsigter flere aspekter af iPhone og iPad 2. En anden indikator for, at dette er mere end blot rygte er, at den velforbundne Jim Darymple of Loop Insight rapporterer om det, og Typisk er Loop Insight væk fra de mere uhyrlige Apple rygter.