Vis streglinjen i Mac OS X for at fungere bedre i Finder File System

Den valgfrie streglinje viser den komplette filsystemsti til den aktuelle arbejdsmappe i et hvilket som helst Finder-vindue i Mac OS X. Dette valgfrie vinduesforklædningsgenstand har mere brug end det, fordi det ikke kun viser dig den nuværende mappe, det er også interaktivt . Kort sagt betyder det, at du kan dobbeltklikke på de enkelte mapper for at hoppe direkte til dem, og du kan endda trække og slippe filer og mapper til dem, hvilket gør det meget nemt at kopiere eller flytte filer til overordnede mapper eller andre steder inden for en kompliceret bibliotek struktur.

Hvis du indstiller Finder for at afsløre sti-linjen, er det meget nemt, du skal bare justere en hurtig præferenceindstilling i et menupunkt:

Sådan aktiverer du sti til Mac OS X Finder

  1. Gå til OS X Finder, hvis du ikke allerede er der allerede, skal du åbne en mappe eller Finder-vindue, så du kan øjeblikkeligt se sti-linjen, når den er aktiveret
  2. Træk menuen "View" ned og vælg "Show Path Bar"

Du vil nu øjeblikkeligt se stregfeltet nederst i Finder-vinduerne:

Alle nye Finder-vinduer viser nu stien som standard. At kunne manipulere filsystemelementer direkte fra linjen gør dette til et generelt mere funktionelt alternativ til at vise stien i en Finder Windows-titellinje.

Vil du skjule stien i stien igen? Du skal blot gå tilbage til menuen "Vis" og vælge "Hide Path Bar" for øjeblikkeligt at foretage ændringen på alle Finder-vinduer og skjule stien igen.

Hvis du sjældent finder dig selv inden for rodmapperne, kan du også angive streglinjen for at være i forhold til brugerens hjemmekatalog i stedet for root-harddisken.

Dette virker i alle versioner af OS X, fra tidligst til den mest moderne. Det er en fantastisk funktion, prøv det!