Sådan slipper du af en Hotmail-virus

Åbn den underlige vedhæftede fil i din Hotmail-e-mail, og din computer kan være inficeret med en virus, et grimt stykke software, der kan ødelægge dine computerdata, slette filer eller sende dine personlige oplysninger til en hacker. Brug en kombination af proaktive beskyttelsesforanstaltninger og teknikker til fjernelse efter virus for at beskytte din computer mod vira, der gemmer sig i din Hotmail-indbakke.

Trin 1

Undgå at åbne e-mails fra mistænkelige kilder eller med uigenkendelig tekst i overskriften "Fra" eller "Emne". Og åbn aldrig vedhæftede filer, som du ikke forventer, selvom de ser ud til at være fra en ven, uden først at bekræfte det med afsenderen for at sikre, at det er en legitim vedhæftet fil.

Trin 2

Tjek toppen af ​​Hotmail-siden, når du åbner en vedhæftet fil. MSN Hotmail anvender en gratis virusscanner, der scanner alle vedhæftede filer, når du prøver at åbne dem. Hvis du forsøger at åbne en vedhæftet fil med en Hotmail-virus, advarer webstedet dig om faren. Tryk på "Slet" med det samme.

Trin 3

Klik på "Slettet" i venstre kolonne i Hotmail efter sletning af en virusstyret e-mail. En side, der viser dine slettede e-mails, vises. Tryk på knappen "Tom" øverst på siden for permanent at fjerne alle dine slettede e-mails for at forhindre, at virussen ved et uheld flytter tilbage til din indbakke.

Kør en virusscanning på dit computersystem, hvis du åbner en mærkelig vedhæftet fil og har mistanke om, at en virus kom igennem Hotmail-scanneren. Scanneren identificerer og fjerner virussen, hvis den har inficeret din maskine. Virusscanningssoftware fås til en pris fra Norton og McAfee, mens gratis alternativer kan downloades fra Avast og AVG. Se i brugervejledningen for scanningsprocedurer, da disse varierer meget efter program.