Interview med den fyr, der hedder iMac

Enhver, der er fascineret af Apple's mystik, bør tjekke CultOfMac.com-interviewet med en mand, du sikkert aldrig har hørt om, Ken Segall. Hans krav til berømmelse? Han hedder iMac, og var ansvarlig for den hele 'Think Different' kampagne. Med hvor allestedsnærværende iBranding er blevet, finder jeg det meget interessant, at Steve Jobs slet ikke kunne lide iMac-navnet og afvist det ved flere lejligheder, men begyndte at bruge det alligevel:

"Han afviste det to gange, men så syntes det bare på maskinen, " siger Segall, griner. "Han accepterede det aldrig formelt."

Ken Segall arbejdede derefter for Dell af alle steder, og han går ikke helt ud af sin måde at rose sin nyere arbejdsgiver, når han sammenligner dem med Apple:

"Dell og Apple: Det er nat og dag, " siger Segall. "Det er en transaktionsverden Dell lever i. Det handler om tal. Alt hvad de siger om Apple at lave produkter til sig selv, er sandt. Apple - det handler om at ændre verden. For alle andre handler det om pengene. "

Han har også en sjov påstand på sin blog, der siger, at "Dell er et firma, der virkelig ønsker at være edgy."

Får nogen andre følelsen af, at denne fyr bare vil arbejde for Apple igen? Anyway, læs interviewet, det er et fascinerende kig på Apples virksomhedskultur.

CultOfMac: Interview: Manden, der navngav iMac og skrev, tænker anderledes

Bemærk: Ken Segall var venlig nok til at rette vores indlæg her via kommentarerne, han arbejdede aldrig for Dell, kun deres reklamebureau. Interviewet er stadig en god læse, fortsæt.