Sådan får du signaler til at passere gennem metalbygninger

Opkaldet falder, eller telefonen ringer ikke. Modtagelse klipper pludselig ud, og du er tilbage med en blok plast, der engang var en fungerende mobiltelefon. I en stor bygning kan mobil- og radiofrekvensen være notorisk dårlig, især når bygningen er lavet med masser af metal. Metal, en fremragende leder, modtager nogle af de signaler, som tjenesteudbydere sender ud. Desværre bevæger signalerne sig til det metal, der rører ved, nemlig ikke din telefon. Plademetal kan endda afbøje signalerne. Med noget tilbehør og ordentlig planlægning kan du arbejde rundt om metal.

Trin 1

Flyt dit kontor tættere på et vindue. Dette enkle trin afhjælper ofte visse modtagelsesproblemer, da det maksimerer det vindue, signalet kan bevæge sig igennem, mens det minimerer tilstedeværelsen af ​​forstyrrende metaller.

Trin 2

Klatre op til toppen af ​​bygningen for at finde en passende udendørs placering til en antenne. Det bedste sted er så højt som muligt uden for bygningen. Tjek dine lokale regler for begrænsninger for antenner og radioudstyr.

Brug en simpel "bunny ear" -antenne til at hente modtagelse til en personlig telefon. Sæt stikkabler i antennen, og sæt den i din telefons RF-port (radiofrekvens). Tjek telefonens manual for at finde ud af, hvor den port er. Anbring antennen mod et vindue, eller placer den igen, indtil du finder passende modtagelse. Nogle gange er alt, hvad en antenne har brug for, en lille justering.