Sådan sikkerhedskopieres PS1-spil

Elementer, du har brug for

  • Magic ISO Maker

  • Imgburn

  • Alkohol 120%

Sony PlayStation var en af ​​de første hjemmevideo-spilkonsoller, der brugte cd'en som sit spilmedium. Dette gjorde det meget nemt at tage backup af dine PS1-spil ved hjælp af en computer. Det er meget vigtigt at sikkerhedskopiere dine spil, da de måske bliver ridsede og ikke kan afspilles i fremtiden. Den bedste del er, at alt hvad du skal gøre er at oprette og ISO-filer på PS1-disken for at sikkerhedskopiere den. En ISO-fil er en nøjagtig kopi af den fysiske disk.

Download og installer Magic ISO Maker, Imgburn eller Alkohol 120%. Indsæt dit PS1-spil i din computers diskdrev.

Åbn Magic ISO Maker, og klik på det drev, der holder PS1-spillet. Klik på "Gem" og vælg et sted at gemme ISO-filen. Klik på "OK", og ISO-filen oprettes automatisk.

Åbn Imgburn, og klik på "Opret billedfil fra disk." Klik på knappen "Kilde", og klik på det diskdrev, som dit PS1-spil er i. Klik på "Destination" -knappen, og vælg et sted at gemme ISO-filen. Klik på den grønne pil for at oprette ISO-filen.

Åbn Alkohol 120%, og klik på "Billedfremstillingsguiden." Klik på knappen "Kilde", og vælg dit drev, som PS1-spillet er i. Klik på "Datatype" -knappen nederst til højre på skærmen, og klik på "PlayStation." Klik på "Næste" og vælg et sted at gemme ISO-filen. Klik på "Start" for at oprette PS1 backup-filen.