Sådan løses et virus, der blokerer for websteder

Virus forårsager stor skade på din computer. Nogle vira er designet til at sidde mellem din computer og din internetforbindelse, så nogle eller alle websteder, du vil besøge, er forbudt. Dette kan gøre websurfing og research vanskelig, hvis ikke direkte umulig. Men hvis dette sker for dig, er der nogle løsninger, du kan prøve at befri din pc for virussen.

Brug af et antivirusprogram

Trin 1

Download et antivirusprogram til din computer og installer det. Hvis du ikke kan downloade det på din computer, skal du bruge en anden computer til at downloade det og overføre programmet via et USB-kabel.

Trin 2

Åbn antivirusprogrammet. De fleste antivirusprogrammer scanner straks din computer for potentielle vira. Hvis din ikke gør det, skal du starte scanningen manuelt. Antivirusprogrammer har typisk en "Start Scan" -knap på deres hovedvinduer, du kan bruge. Når programmet er færdigt med at scanne, viser det en liste over vira, som det fandt.

Lad antivirussoftwaren slette viraene. Normalt vil der være en mulighed på skærmen, der spørger, om du vil fjerne viraerne; klik på den. Virussen skal fjernes.

Brug af Systemgendannelse

Trin 1

Gå til "Start" og derefter "Programmer", og klik derefter på "Tilbehør", "Systemværktøjer" og "Systemgendannelse."

Trin 2

Vælg "Gendan min computer til et tidligere tidspunkt."

Trin 3

Vælg et punkt, som du vil gendanne dit system til. Ideelt set vil du gendanne din computer ved hjælp af et punkt fra før virussen dukkede op på din pc.

Bekræft det valgte punkt ved "Bekræft valg af gendannelsespunkt", og klik derefter på "Næste". PC'en genstarter derefter, og forhåbentlig er virussen ikke til stede.