Sådan finder du mit nærmeste celletårn

Elementer, du har brug for

  • Windows- eller Mac-computer

  • internetforbindelse

Det er vigtigt at finde ud af, hvor din mobiltelefon fungerer, især hvis du ikke har købt den endnu. At få en god idé om, hvilke udbydere der arbejder, hvor det er meget vigtigt for valg af celletjeneste. De fleste netværksudbydere leverer et dækningskort til potentielle kunder, men disse kan være notorisk optimistiske og viser ofte ikke nøjagtige visninger af regelmæssig cellemodtagelse og dataadgang. At finde tårnene selv med en online database kan gøre forskellen i dit udbydervalg.

CellReception.com instruktioner

Tænd din computer, og log ind. Start din internetbrowser, og naviger til webstedet Cell Reception. (Se ressourcer.)

Indtast din by og din stat i afsnittet "Find Cell Tower Locations", og klik på "Go", eller vælg din by på listen under den.

Brug musen og kortkontrollerne til at centrere kortet på din placering. Markørerne på kortet angiver placeringen af ​​celletårne; du kan se detaljer om hvert tårn (som udbyder eller ejer) ved at klikke på dem.

Klik på udbyderfiltre for at isolere tårne ​​fra en eller flere udbydere ad gangen. Jo tættere og mere talrige en enkelt udbyders tårne ​​er på din placering, jo bedre bliver din mobiltelefonmodtagelse.

Anvisninger til antennesøgning

Tænd for din computer, og log ind. Start din internetbrowser, og naviger til Antennesøgningswebstedet. (Se ressourcer.)

Indtast din gadenavn i feltet for adresse, by, stat og ZIP. (Du kan generalisere, hvis du er bekymret for at videregive din nøjagtige adresse.) Vælg en adresse, og klik på "Process". Vent til processen er færdig, og klik derefter på "Vis tårne".

Brug musen og kortkontrollerne til at centrere kortet på din placering. Markørerne på kortet viser placeringen af ​​celletårne. Cirklen angiver generelle placeringer omkring adressen; placeringer inden for cirklen modtager tilfredsstillende service, mens placeringer uden for cirklen muligvis ikke. Jo tættere og mere talrige en enkelt udbyders tårne ​​er på din placering, jo bedre bliver din mobiltelefonmodtagelse.