Sådan får du semestrene hurtigere i "The Sims 2: University"

"Sims 2: University" er en udvidelsespakke til det populære "Sims 2" computerspil. I denne udvidelse guider spillerne deres karakterer, Sims, gennem college. Spillere styrer alle aspekter af deres simmers liv, lige fra at lære nye færdigheder til at få venner. Men hvis spillere finder at se deres simmere studere kedelige, kan de fremskynde simmere gennem semestre med et simpelt snyderi. Snyd er indbygget i spillet af EA, skaberne af "Sims 2." På trods af dette er snyder stadig forbundet med at forårsage buggy-spil i "Sims 2: University", så brug alle snyderier på egen risiko.

Tryk på "Ctrl", "Shift" og "C" samtidigt. Dette åbner en ny skærm, kommandokonsollen, hvor du kan indtaste snydekoder.

Indtast "boolProp testingCheatsEnabled true" i kommandokonsollen. Snyder er store og små bogstaver, så sørg for at bruge store bogstaver korrekt. Denne kode muliggør flere snyderier, inklusive en, der lader dig springe over semestre.

Klik på profilfeltet for den sim, du vil kontrollere, findes i skærmens venstre hjørne. Når din sim er aktiveret, skal du holde "Skift" -tasten nede og klikke på hende. Dette åbner en valgmenu.

Vælg kategorien "Gyde" i valgmenuen. Vælg derefter "Semestertester". En æble statue vises ved siden af ​​din sim.

Klik på æbletræet. Du får mulighed for at springe over semestre. Tryk på knappen "Graduate" for at springe alle semestre over.

Tips

Hvis du ikke ønsker at bruge snyderi, skal du blot øge spillets hastighed til maksimum og sætte din Sim i "Fri vilje" -tilstand. Vend spillet tilbage til normal hastighed, og fjern "Fri vilje", når din sim har passeret sit semester.

Advarsler

Nogle spillere rapporterer, at brugen af ​​snyder får deres spil til at fryse eller handle uregelmæssigt.