Min bærbare skærm kommer ikke på

Elementer, du har brug for

  • PC bærbar computer

  • Ekstern skærm

  • VGA-kabel

Da bærbare computere er permanent tilsluttet deres LCD-skærme, kan en funktionsfejl på skærmen gøre det meget svært at bruge din computer overhovedet. I mange tilfælde oplever pc-brugere et problem, hvor deres skærm ikke tændes, når de er gået i standby- eller dvaletilstand. Andre gange starter en bærbar computers interne dele korrekt, men skærmen forbliver sort. Du kan foretage fejlfinding af disse typer problemer for at indsnævre kilden til skærmproblemet.

Tryk på flere taster på tastaturet på din bærbare computer for at prøve at vække din maskine fra standby- eller dvaletilstand. Vær opmærksom på, at det kan tage op til et minut, før nogle bærbare computere tændes, når de er i standby- eller dvaletilstand.

Brug "Fn" -tasten med pil op for at øge skærmens kontrast. Din bærbare skærm kan synes at fungere, hvis kontrastniveauet ved et uheld blev skruet ned for lavt.

Hold den bærbare computer tænd / sluk-knap nede i fem sekunder for at tvinge maskinen til at lukke.

Fjern alle kabler, inklusive strømadapteren, og fjern batteriet. Vent derefter 10 minutter, og tilslut batteriet og strømadapteren igen.

Tryk på tænd / sluk-knappen, og vent på, at den bærbare computer starter. Hvis du kan høre de interne komponenter på den bærbare computer opvarmes, kan du isolere problemet til skærmen.

Tilslut din bærbare computer til en ekstern skærm ved hjælp af et VGA-kabel, hvis den bærbare computers skærm stadig ikke fungerer. Du skal muligvis genstarte computeren igen for at den kan genkende den eksterne skærm.

Åbn Start-menuen, højreklik på "Denne computer" og vælg "Egenskaber".

Gå til fanen "Hardware" og klik på knappen "Enhedshåndtering".

Dobbeltklik på din skærm fra listen over hardwareenheder, og vælg indstillingen "Opdater driver" i pop op-vinduet. I mange tilfælde løser opdatering af din grafikdriver problemer med skærme, der ikke fungerer korrekt.

Kontakt producenten af ​​din bærbare computer, hvis skærmen stadig ikke viser noget, fordi problemet sandsynligvis er en ødelagt inverter. Så længe din maskine er under garanti, reparerer producenten problemet.