Mac Setup: Skrivebord af en Student & Hobbyist Fotograf

Denne uge med Mac-opsætning kommer til os fra YJ, en studerende og fotograf, der har en fantastisk arbejdsstation sammen med nogle gode råd til at sikkerhedskopiere dine ting. Lad os hoppe til det og lære mere ...

Fortæl os lidt om dig selv og hvad du gør?

Mit navn er YJ Chua, og jeg er en 19-årig elev og hobbyistfotograf med base i Malaysia, men flytter til Melbourne i denne måned til major i computervidenskab ved University of Melbourne.

Du kan finde mig på 500px.com/fleetingtimes og flickr.com/chua_photography hvis du gerne vil se noget af mit fotograferingsarbejde.

Editor opdatering : YJ var venlig nok til at dele nogle af hans fantastiske fotografering med os som tapeter, tjek dem ud her!

Hvilken hardware består din Macopsætning af?

Mit skrivebord indeholder følgende hardware:

 • 21, 5 "iMac (sen 2013) - 3, 1 GHz i7-4770S CPU, 16 GB RAM, 256 GB SM0256F SSD og 1 GB GT750M
 • 15 "MacBook Pro (Early 2011) - 2, 3 GHz i7-2820QM CPU, 16 GB RAM, 512 GB Samsung 840 Pro, matte antiglare skærm og 1 GB Radeon 6750M
 • 13 "nethinden MacBook Pro (slutningen af ​​2013) - 2, 8 GHz i7-4558U CPU, 16 GB RAM, 512 GB SM0512F SSD
 • Apple-kablet tastatur og kablet mus (jeg er ikke fan af trådløse perifere enheder uden sikkerhedsproblemer. Alle mine Mac'er er også forbundet via Ethernet).
 • iPad Air 16GB med LTE
 • iPhone 5 32GB
 • Bose SoundDock Series III (skjult bag iMac)
 • Buffalo HD-PATU3 Thunderbolt-drev (1TB) (skjult bag iMac)
 • To Western Digital MyPassport USB 3-drev (1TB og 500GB Mac Edition) (ikke vist)
 • Buffalo HD-PCTU3 USB 3-drev (1TB)
 • Hitachi 500GB 7200rpm drev (taget ud af min cMBP, da jeg erstattede den med en 512GB Samsung 840 Pro)
 • Seagate 250GB 5400rpm-drev (kun til opbevaring af virtuelle maskiner)
 • Archgon MH-3507 Hub (USB 3 hub og dock til interne 2, 5 "SATA-drev) (placeret ved siden af ​​routeren over skrivebordet)
 • Synology DS713 + NAS (ikke vist i billede)

Det fotograferingsudstyr, jeg bruger, omfatter:

 • Canon EOS 60D DSLR-digitalkamera
 • Canon EF 100mm f / 2.8L er USM makro objektiv
 • Canon EF-S 10-22mm objektiv
 • Canon EOS 500D
 • Canon EF-S 55-250mm f / 4-5, 6 IS
 • Tamron 18-270mm f / 3, 5-6, 3 VC (første generation variant)

Alt fotografisk gear er ikke vist, da de er i en tørkasse i kælderen.

Hvad bruger du Apple gear til?

Min første arbejdshest var den 15 "MBP, købt en dag efter, at den blev lanceret i onlinebutikken. Det blev købt til skolearbejde og kollegium i tankerne, samt at supplere min fotograferingshobby sammen med løbende VM'er. Selvom det gav ud til Radeongate i marts 2014, førte jeg det tilbage til livet ved at reballing en ny 6750M GPU i logikbrættet med blyholdigt loddemetal. Apple gjorde også et rigtig dårligt arbejde med at anvende termisk pasta, så jeg brugte det igen med ny termisk pasta.

Den 21, 5 "iMac blev købt sidste år, da min 15" begyndte at vise symptomerne på Radeongate. Jeg fandt også, at jeg havde brug for mere strøm til at redigere 4K-video, så det gav mig en anden grund til at købe iMac.

Den 13 "rMBP blev købt i marts 2014, da min 15" helt bukkede over for Radeongate og ville ikke starte. Jeg købte det, fordi jeg havde brug for en bærbar computer til klasseværelset arbejde, samt en mere bærbar maskine til redigering af billeder på stedet på skydningssteder.

IPad blev købt i juli 2014, fordi jeg ikke kunne bære en iMac med mig til Melbourne på grund af kabinebagagebegrænsningerne på fly. Da jeg havde brug for mindst 3 enheder med mig (således at 2 skulle fungere på et tidspunkt), købte jeg iPad bare for at tage notater i klassen og lagre lærebøger i den. De 13 "skal fungere som min bærbare maskine til kompilering af kode og byggesoftware, og de 15" vil kun blive brugt, når mere strøm er nødvendig.

Hvilken app bruger du oftest? Har du en foretrukket app til Mac eller til iOS?

Jeg bruger gfxcardstatus på min 15 "oftest, fordi nogle gange, når batteriet er i gang, vil den diskrete GPU blive aktiveret selv for trivielle opgaver. For at forhindre, at dGPU'en aktiveres, bruger jeg gfxcardstatus til at deaktivere den, mens den er på batteristrøm.

Mine foretrukne apps ville være Xcode, MenuTab for Facebook (App Store app), VMware Fusion 6 og Spotify. Ud af alt dette elsker jeg MenuTab mest, fordi det lader mig få adgang til mobilwebstedet Facebook fra OS X menulinjen. Spotify er også en af ​​mine favoritter og holder mig vågen, mens jeg arbejder sent om natten.

Har du Mac-tips, du vil dele?

Hold dit filsystem organiseret, det kan være en smerte at forsøge at finde den ønskede fil i din Mac, selv med Spotlight. Lav også mindst 2 sikkerhedskopier af hele dit system. Jeg har fået min 15 "syd for mig før (Radeongate), og de backup, jeg laver dagligt, reddede min bacon og lader mig fortsætte mit arbejde på en anden Mac.

Hvis du har flere enheder, skal du oprette en partition for hver enhed på et eksternt drev til sikkerhedskopier. Du ved aldrig, hvornår tingene går sydpå, så altid have en backup handy. Lav også en sikkerhedskopi af backupen, hvis det er muligt, bare hvis den første backup også går sydpå.

Hvis du har en lille intern SSD, skal du holde dine mediefiler eksternt og kun flytte elementer, som du skal arbejde på i det interne drev. Når du er færdig med det, skal du flytte den tilbage til ekstern lagring. Jeg finder, at mine SSD'er virker bedst, når de er mindre end halvt fyldte.

At holde flere enheder i synkronisering kan nogle gange være hovedpine, så jeg bruger en Synology NAS til at få adgang til mine data fra enhver Mac.

-

Har du en Mac-opsætning, du vil dele med OSXDaily? Kom i gang her ved at besvare nogle spørgsmål om din opsætning og hvordan du bruger det, tag et par gode billeder og send det på!

Er du ikke klar til at dele din arbejdsstation? Det er okay, du kan altid gennemse de seneste Mac-opsætningsindlæg her.