Googles CR-48 Chrome Laptop er et MacBook lookalike

Apple og Google har et ret interessant konkurrenceforhold, da de kæmper det i mobilfronten med iOS og Android. Når man kommer op med en god ide, synes den anden også hurtigt at vedtage det også, selvom denne strøm af ideer synes at dryppe fra Apple til Google oftere end omvendt; touchscreens, app butikker, øjeblikkelig søgning, tabletter osv.

Med det i tankerne kan du tjekke billederne af den nye Google CR-48 Chrome Notebook, det er en død-ringetone til den ældre sorte MacBook. Fra chiclet stil tastaturet, til den matte sorte finish, til den overordnede form, er ligheden mellem de to slående. Her er de side om side:

Tjek også tastaturerne, MacBook er til venstre, og Chrome CR-48 er til højre:

Den sorte MacBook var en smuk flotte maskine, så jeg kan ikke rigtig bebrejde Google for at tage nogle designsignaler her, og er ikke efterligning den højeste form for smigeri?

Mens hardwares udseende er meget ens, kunne operativsystemerne ikke være mere forskellige. Jeg har ikke brugt en af ​​disse Google Chrome laptops endnu, men Chrome OS ser spændende ud i minimalistisk forstand. Det er dybest set nettet, og det er det. Hvis du vil prøve Googles nye OS, kan du køre Chrome OS oven på Mac OS X i en virtuel maskine, men det er stort set ligesom at køre Chrome-browseren i en VM.

Du kan se flere billeder af Googles Chrome OS-notesbog på BGR.com og Engadget.

Åh, og hvis du vil teste en Chrome notebook, kan du søge at bruge en i Googles pilotprogram. Hvorfor ikke forsøge at få dine hænder på en?