Sådan konverteres BUP-, VOB- og IFO-filer til AVI

BUP, VOB og IFO er DVD-filer. Hvert format er et specifikt værktøj, som DVD'er bruger til at afspille på en DVD-afspiller. BUP er en sikkerhedskopifil. VOB er hovedvideoen, der ligner MPEG. IFO-filer gemmer oplysninger på DVD'en som undertekster og lyd. Konvertering af DVD-medier til et andet format giver dig mulighed for at ændre bestemte medieapplikationer. AVI er et standard videoformat. En AVI-fil kan dog kun rumme 2 GB data.

Trin 1

Få et konverteringsprogram. ISofter DVD Ripper og WinAVI Video Converter konverterer BUP-, VOB- og IFO-filer til AVI. Disse applikationer koster omkring $ 40.

Trin 2

Åbn konverterprogrammet, og skift outputfiltypen. Vælg indstillingen "Konverter" eller "Output". På iSofter skal du gå til fanen "Format" (indstillet til AVI som standard). I WinAVI skal du vælge knappen "AVI".

Trin 3

Indsæt DVD-filerne. Klik på fanen "IFO", "VOB" eller "DVD" i iSofter. Søg på drevet efter den eller de specifikke filer. Klik på knappen "Åbn". I WinAVI skal du vælge fanen "AVI". Find filen, og tryk på "Åbn". Vælg "Gem" og vælg "XVID" i "Outputformat." Klik på "Ok."

Start konverteringen af ​​dine BUP-, VOB- og IFO-filer. WinAVI starter automatisk konvertering, når du har tilføjet filerne fra trin 3. I iSofter skal du trykke på knappen "Start". Konverteringen vil være afsluttet om cirka fem minutter.