Google Maps til iPhone nu tilgængelig til download

Google Maps til iPhone er ankommet, og den kan downloades lige nu fra App Store. Den nemme at bruge app er gratis og indeholder en intuitiv grænseflade, stemmestyret sving for sving navigation, Street View, retninger for offentlig transport og måske vigtigst for mange brugere, den rutinemæssigt nøjagtige Google Mapping data engine.

  • Download Google Maps til iPhone gratis fra App Store

Hvis du har været frustreret over nogen af ​​problemerne med Apple Maps, så er du måske meget begejstret over at have Google Maps rundt på din iPhone-startskærm igen. Selvom du ikke har nogen klager over Apples løsning, er det stadig en værdifuld download til Street View-funktionen og mulighederne for offentlig transit alene.

Mange af de funktioner, som vi er vant til fra Apple Maps, virker meget godt, herunder den førnævnte voice navigation, som er en rigtig flot tilføjelse. Selv små ting som at slå på kompassen for at omorientere nord og syd, fungerer det samme i Google Maps som de gør i Apples tilbud, hvilket giver en ide om, hvor godt appen er. Måske er det eneste gyldige klage, at appen endnu ikke er dimensioneret til iPad, så hvis du ønsker at køre den på en større skærm iPad eller iPad Mini, skal den køre iPhone-versionen i 2x-tilstand, men tilsyneladende en passende størrelse iPad version er i øjeblikket i værkerne.

Google Maps til iOS understøtter iOS 5.1 og nyere, herunder iPhone 3GS og iPhone 4. Nogle indstillinger sikkert begrænset til nyere enheder, dog som turn-by-turn stemme navigation, som kræver en 4S eller nyere. Installation af Google Maps på iPhone har ingen indflydelse på Apple Maps, begge apps vil opholde sig ved siden af ​​hinanden i iOS.