Skift visning af skjulte dotfile-filer i Mac Save Windows

Vidste du, at du hurtigt kan se eller skjule alle de skjulte filer i en mappe fra et Mac Save-vindue med et enkelt tastetryk? Dette er meget nyttigt, når du gemmer en fil til en mappe, der vises som usynlig, også kendt som en dotfile i OS X.

Hvis du vil skifte synligheden af ​​ellers usynlige filer i en dialogboks i OS X, skal du bare trykke på Command + Shift +. (ja, periodens nøgle, Command + Shift + Periode)

Dette vil øjeblikkeligt skifte visning af skjulte filer i en hvilken som helst Mac OS X Gem dialogboks for enten at vise de skjulte dotfile filer eller skjule dem afhængigt af den aktuelle indstilling.

Dette er virkelig nyttigt for at gemme dotfiles og se ting som .htaccess-filer eller en .ssh-fil i Mac OS X, da de ikke vises som standard.

Hvis du trykker på kommandoen + Shift + Periode tastetryk igen, vil du skifte de skjulte filer igen for at være usynlige.

Hvis du vil have en mere permanent løsning, så du altid kan se dot-filer og usynlige filer fra OS X, kan du tjekke vores artikel for at vise skjulte filer på Mac OS X, som tilbyder en standardkommandostreng, som sætter Mac'en til altid at se de skjulte filer, uanset hvor du er i filsystemet, og uanset appen, selv inden for Finder.