Sluk vibrer for tekstbeskeder & iMessages på iPhone

Uanset om iPhone er vendt til lydløs tilstand eller ej, vil en indgående SMS eller iMessage vibrere. Selvom det er fantastisk til at blive underrettet om en ny tekst, vil du i nogle situationer helst have tavshed ved teksting, når du går forbi tid på et kedeligt møde, sidder du i et stille studierum eller måske er du lige ved siden af til nogen, der er en meget lys sovekabine. I situationer som disse er den bedste måde at tekst og sende beskeder helt diskret på, ikke bare at slå iPhone ned, men også at gå et skridt videre og deaktivere vibrationsalarmen.


Vi fokuserer på iPhone, fordi de fleste bruger dem til teksting, men selvfølgelig virker alt dette for at sende iMessages på iPad og iPod touch.

Sådan deaktiveres vibrering for tekstbeskeder, når iPhone er slået fra

Vil du ikke have iPhone til at vibrere, når en besked kommer ind? Sådan kan du ændre denne indstilling, det vil påvirke indgående meddelelser og tekstbeskeder, hvilket får iPhone til ikke at vibrere, når der modtages en besked:

  1. Åbn appen "Indstillinger" og tryk på "Lyde og haptik"
  2. Under "Vibrate" header, vip "Vibrate on Silent" til OFF

Sådan ser indstillingen ud på en moderne iOS-version:

Afslut fra Indstillinger som sædvanlig, og du vil opdage, at du nu kan sende sms'er i fuldstændig stilhed, fri for advarselslyden og vibrationen.

Fremgangsmåden skitseret ovenfor virker kun for at deaktivere vibrering kun, når telefonen er vendt for at slukke, hvad hvis du vil have vibrationen hele tiden med messaging?

Slukning af indgående meddelelse Vibration Alerts Helt

  • Gå tilbage til "Indstillinger" og til "Lyder"
  • Se under "Lyde og vibrationer" og vælg "Tekst-tone"
  • Rul til toppen af ​​skærmen Teksttone og tryk på "Vibration"
  • Rul nu til selve bunden af ​​vibrationsindstillingerne og tryk på "Ingen"

Dette vil slukke for vibrationer, uanset om iPhone er dæmpet eller ej, men når iPhone ikke er i lydløs tilstand, vil den stadig vågne med standard SMS / iMessage treton lyd. Hvis du slår iPhone på Silent, deaktiveres teksttonen, og alarmet vibrere vil stadig være deaktiveret.

Brug "Forstyr ikke" for midlertidigt at deaktivere alle vibrationer

I stedet for at grave rundt i forskellige indstillinger skærme, er en hurtig midlertidig løsning at aktivere "Ikke forstyrre" på engangsbasis. Bare husk, at hvis du sætter det op for at udelukke visse vigtige kontakter, vil disse regler stadig gælde, og disse kontakter vil klare sig igennem. Sådan aktiveres det hurtigt:

  • Åbn indstillinger for at finde "Forstyr ikke" og vend det til ON

Du ved, at Do not Disturb er aktiv, fordi der er et lille halvmåne-ikon i titellinjen.

Slukning af advarsler til bestemte kontakter

Hvad hvis du kun vil skrive en enkelt person i total stilhed uden advarsel og ingen vibration? En løsning ville være at skabe en lydløs ringetone og derefter tildele den til en individuel kontakt, så deres tekster er skjulte.

Åh, og forresten, findes stoppevibreringsindstillingen i tidligere versioner af iOS, men det ser lidt anderledes ud, som findes under indstillingerne "Lyde" snarere end blot Sounds & Haptics:

Under alle omstændigheder kan ovennævnte tip hjælpe dig med at sende og modtage tekstbeskeder og iMessages i total stilhed, ikke bare uden lydeffekter, men også ingen lyd på summen, der aktiverer en indgående besked til iPhone. Ikke mere vibrationer overhovedet, bare total stilhed. God fornøjelse!