Sådan udskrives fotos ved hjælp af fotopapir

Udskrivning af fotos fra din computer ved hjælp af fotopapir i høj kvalitet giver dig øjeblikkeligt professionelt udseende fotografier uden besværet med at bruge en udskrivningsservice. Du kan udskrive fotos på enhver papirtype, som din printer bruger; fotopapir giver dig dog en blank eller mat finish, der er passende til scrapbooking, indrammede fotografier og fotoalbum. Fotopapir er dyrere end printerpapir; Derfor vil du være sikker på, at du bruger indstillingerne til din printer, der giver dig det bedste resultat.

Trin 1

Vælg fotopapir, der supplerer din individuelle printer. Du vil bemærke fotopapir i en række mærker og stilarter. Generelt skal du holde fast ved det fotopapir, der anbefales af producenten af ​​din printer, da dette giver dig de bedste resultater. Vælg mellem mat, satin eller blankt fotopapir, afhængigt af hvilken stil du går efter; blank er god til professionelt udseende fotos, mens du skal bruge mat, hvis du vil have fotos til andre projekter såsom scrapbog-grafik.

Trin 2

Indstil printerens fotoindstillinger for et bedre fotoudskrivningsresultat. Ved at fortælle din printer, hvilken stil og hvilken type fotopapir du bruger, kan du få et lysere og mere skarpt farvebillede. For at gøre dette skal du gå til dine printerindstillinger, som i de fleste tilfælde er under "Egenskaber". Gå til startmenuen, klik på "Kontrolpanel" og klik på "Printer". Højreklik på din printer, og klik på "Egenskaber" eller "Printeregenskaber." Derefter har du mulighed for at vælge dit fotopapir fra en rulleliste samt kvaliteten af ​​udskrivningen, som skal indstilles til "Maksimal DPI."

Trin 3

Læg dit fotopapir i din printer i henhold til anvisningerne på pakken. Afhængigt af din printer kan du lægge den i med den blanke side op eller ned.

Trin 4

Åbn det fotografi, du vil udskrive, ved at dobbeltklikke på det i mappen, der indeholder billedfilen, eller ved at højreklikke på billedet og klikke på "Udskriv". Derefter vises en meddelelse, der giver dig mulighed for at vælge indstillinger til dit fotografi, f.eks. Fotostørrelsen. Når du er færdig med at vælge dine indstillinger, skal du klikke på "Udført" eller "Udskriv" afhængigt af din printermodel.

Udskriv dine fotografier en ad gangen for at sikre, at hver udskriver korrekt. Når hvert fotografi er udskrevet, skal du tage det op af bakken og placere det med forsiden opad på et skrivebord eller bord, indtil farverne tørrer.