Sådan opdateres Dell-drivere

Dell-computer er en populær producent af stationære og bærbare computere, der kører på Windows-operativsystemer. Mange af de enheder, der er installeret på en computer, kræver specielle softwarekomponenter kaldet drivere for at fungere korrekt. Dell-computere leveres med grundlæggende driversoftware, men driveropdateringer bliver muligvis tilgængelige for de enheder, der er installeret på din Dell-computer over tid. Installation af driveropdateringer kan muligvis forbedre hardwareydelse og enhedskompatibilitet.

Trin 1

Gå til Dells driverwebsted (Se referencelink 2 nederst på denne side).

Trin 2

Klik på "Indtast et tag" under "Vælg efter servicetag."

Trin 3

Find din computers servicekodenummer. For desktops skal nummeret være på en etiket på forsiden, siden eller bagsiden af ​​computertårnet. For bærbare computere er etiketten i bunden af ​​computeren. Hvis du har svært ved at finde nummeret, skal du klikke på "Hvordan finder jeg min servicekode?" for mere information.

Trin 4

Indtast servicekodenummeret i det angivne tekstfelt, og klik på "Gå".

Trin 5

Rul ned til listen over drivere, der er tilgængelige til din computer, klik på knappen "Download" ud for enhver driveropdatering, du vil installere, og gem driveren på din computer.

Kør driverinstallationsfilen, når downloadet er gennemført, og følg instruktionerne i installationsguiden; genstart computeren, når installationsprocessen er afsluttet.