Galaxy Remote Starter Key FOB-instruktioner

Galaxy er en nøglefob-bilfjernbetjening. Programmer Galaxy til at låse og låse op for døre, starte og afbryde motoren og afgive en panikalarm. Galaxy-tastaturets tydeligt markerede ansigtsknapper muliggør betjening med et øjeblik. Fjernbetjeningen på Galaxy-nøglefob har et lukket låsebillede på knappen, der bruges til at låse køretøjet, et åbent låsebillede til oplåsning, et bilikon til fjernstart og en stjerneknap til paniktilstand.

Programmer nøgleringstransmitteren

Trin 1

Sæt tændingsnøglen i tændingen, og drej den til tændt position uden at starte køretøjet. Sluk for den igen, tænd den derefter for den, og tænd den, og se parkeringslysene blinke tre gange.

Trin 2

Tryk på knappen "Tilsidesæt" og hold den nede i fem sekunder. Hold øje med fem blink fra parkeringslysene, og bemærk, at LED-lampen på nøglefob lyser.

Trin 3

Tryk på den første knap (knap en) på nøglefoben, og se efter to blink fra parkeringslysene.

Drej tændingsnøglen til "Fra" og se efter tre blink på parkeringslysene, hvilket indikerer vellykket programmering.

Fjernbetjening af køretøjslåsning og -låsning; Panik-tilstand

Trin 1

Lås køretøjet eksternt ved at dreje tændingsnøglen til "Fra" og slukke for køretøjet. Tryk på "Button One", og lyt efter bip fra nøglefoben og klik på dørene, der låses.

Trin 2

Lås køretøjet op ved at trykke på "Button One". Lyt efter nøgleringens bip, og se efter to blink fra parkeringslysene.

Aktiver paniktilstand ved at holde knappen en nede i tre sekunder. Vent til køretøjets horn lyder, parkeringslysene blinker og dørene låses op. Hvis køretøjet er tændt, når paniktilstand startes, låses dørene. Deaktiver paniktilstand ved at trykke på "knap to" i tre sekunder.

Fjernstart og slukning

Trin 1

Tryk på "knap fire", og hold den nede i tre sekunder. Pas på, at parkeringslyset lyser, og lyt til start af køretøjet.

Trin 2

Kør køretøjet ved at dreje tændingsnøglen til "Til" -position og trykke på bremsepedalen for at frakoble fjernbetjeningen.

Sluk for køretøjet ved at trykke på "knap fire" eller ved at trykke på bremsepedalen.