Påstået iPhone 5 Video, Billeder og Dele Overflade

Er dette iPhone 5? Dette er temmelig store nyheder, hvis det ender med at være sandt, en PDA- og smartphone-partsleverandør sælger dele til, hvad de kalder en iPhone 5, og de sælger kun stykker, men de har en 5 minutters lang video og high-res billeder af, hvad de hævder at være den næste generation af iPhone (i den video, de kalder det iPhone 5).

Videoen og billederne viser forskellige interne dele og designændringer af den påståede iPhone 5, og de adskiller sig klart fra den eksisterende iPhone 4-model med bemærkelsesværdige ændringer i antenneudformningen, rammen, kameramonteringen og placering af interne dele. Her er et billede med forskellene fremhævet (antages at iPhone 5 er til venstre i alle billeder):

Dette er hvad billeder / videoer producenten, GlobalDirectParts.com, har at sige om hardwaren:

Vi har omhyggeligt undersøgt og undersøgt disse komponenter og har bekræftet 100% at disse er født fra en Apple iPhone, der endnu ikke er udgivet. Kan det være dele til CDMA Apple iPhone 5 til Verizon Wireless eller blot en omarbejdet Next Generation Apple iPhone 5 eller Apple iPhone 4 til AT & T, der vil blive frigivet forud for Apples traditionelle juni launch? Måske hører disse dele til en Apple iPhone 4 CDMA Version, der kun udgives på Verizon Wireless? Én ting er sikkert, disse dele er nye og internals for en endnu ikke udleveret Apple iPhone Håndsæt

Jeg vil gå videre og sige det er usandsynligt, at enheden i videoen er en CDMA iPhone, fordi sidevisningen tydeligt viser en SIM-kortspor. Imidlertid er det muligt, at disse billeder kun kunne være af en dissekeret forfalsket iPhone 4 eller endda en af ​​de mystiske kinesiske iPhone'er, der er til salg over hele den kinesiske sorte markeder, men uanset om det helt klart er en rigtig god enhed, der er godt udformet.

Her er den påståede iPhone 5 til venstre, der viser ændringer i kameramonteringen:

Og her er enheden adskilt med forskellige interne komponenter taget ud:

Producenten af ​​billeder og video GlobalDirectParts.com hævder, at de i de kommende dage og uger vil have endnu flere videoer og billeder, der viser den såkaldte iPhone 5, herunder segmenter på LCD touchscreen og bundkort.

I billedet nedenfor kan du se, at "iPhone 5" ser stort set ud til iPhone 4, når den er sat sammen, hvilket tyder på, at der ikke er nogen mærkbar forskel i skærmstørrelse eller udseende:

De dele til salg på deres hjemmeside er mærket som OEM iPhone 5. De kommer ikke billigt, og jeg er ikke sikker på, hvorfor du vil have dem, medmindre du vil forsøge at samle din egen iPhone, men de har klart adgang til hardware, der hidtil ingen andre gør.

Her er flere billeder af rammen sammen med en iPhone 4, roteret i forskellige positioner. Du kan se, at de sorte antennebånd er anbragt lidt anderledes, ligesom den er lydløs:

Og endelig er her hele 5 minutters lang video, hvis du vil se det:

Videoen blev fundet af Boy Genius Report, som har et ret pålideligt ry for at vise store scoops på smartphone udgivelser. Billederne er taget fra leverandørens hjemmeside, som også sælger tonsvis af andre OEM Apple-dele (samt andre smartphones, men fra hvornår er de nyhedsværdige?).

Hvis dette er den næste generation af iPhone, er det ret store nyheder, men behandle dette med en vis mistanke, for indtil der er en officiel udgivelse fra Apple, er der aldrig nogen sikkerhed om, hvad der er ægte og hvad der ikke er.

Opdatering: Videoen er blevet fjernet fra YouTube "på grund af ophavsretskrav fra Apple Inc", så læs ind i det, hvad du vil.