Sove til musik med en iPhone eller iPod touch

Ved hjælp af en Sleep Timer-funktion kan du indstille din iPhone eller iPod touch til automatisk at stoppe med at afspille musik, efter at en bestemt tid er gået. Dette giver dig mulighed for at falde i søvn til musik, uden at din musik spiller hele natten.

Denne Sleep Music-funktion er bygget direkte i iOS, og du behøver ikke at downloade nogen tredjeparts apps, den er alle indeholdt i selve iOS-softwaren.

Sov i lytte til musik med din iPhone eller iPod touch

Ved hjælp af denne metode stopper din iPhone eller iPod touch automatisk afspilning af musik efter en bestemt tid:

  • Tryk på knappen "Ur"
  • Tryk på "Timer"
  • Vælg den tid, du vil overføre, før iPod stopper med at afspille musik
  • Tryk på "Når Timer Ends" og vælg "Sleep iPod"
  • Tryk på "Start" for at aktivere sleep timer

Så lad os sige det tager dig i gennemsnit 1 time at falde i søvn, indstil Sleep Timer til en time, og din musik vil stoppe med at spille alene.

Dette sparer dit batteri og giver dig også mulighed for at få en mere afslappet søvn, da musikken stopper med at afspille automatisk på den skema, du definerede.

Denne sovemusikfunktion har eksisteret i iOS i lang tid, og den fortsætter med at eksistere i IOS Eco-systemet i dag. Det er en rigtig flot funktion, der er sjovt for alle, der sætter pris på musik.

Selvfølgelig virker dette også på iPad, men det er lidt mindre praktisk at sove med for nogle mennesker, mens iPhone er lidt mindre, og at være en telefon er måske mere tilbøjelig til at sidde på en sengstand.

Prøv det, hvis du kan lide ideen om at falde i søvn til musik, så er det iPhone-funktionen du leder efter.

Og ja det virker på al lyd, der findes på din iPhone eller iPod Touch i musikappen, så hvis du har noget bortset fra musik derinde, ville det være ok at sove også.