Hvordan kan jeg se en log på Logins på min Yahoo Mail-konto?

Yahoo giver en liste over de seneste 20 gange nogen har logget ind på din Yahoo-konto, men når du ser listen og klikker på "Vis mere," vises ældre login. Denne liste indeholder seks stykker information om hvert login, så du har så mange oplysninger som muligt, især for at afgøre, om nogen har fået adgang til din konto uden din tilladelse.

Login-liste

Efter at have logget ind på Yahoo, skal du få adgang til dine Yahoo-kontooplysninger ved at klikke på dit profilnavn. I afsnittet Login og sikkerhed skal du vælge "Se din seneste login-aktivitet", og din login-liste vises. Din login-liste vises i kronologisk rækkefølge og viser dato, klokkeslæt, adgangstype, begivenhed og placering, selvom du kan ændre placeringsafsnittet for i stedet at vise enhedens IP-adresse.

Loginoplysninger

"Adgangstype" angiver, om et login var fra en mobilenhed, en computerbrowser eller en applikation, såsom Yahoo Messenger. "Begivenhed" henviser til, om login var til et specifikt Yahoo-produkt, såsom Yahoo Sports eller Yahoo Finance, og i disse tilfælde blev adgangskoden indtastet manuelt. Hvis "begivenhed" i stedet kun angiver Yahoo Mail, var den enhed tidligere logget ind , og i så fald blev der ikke indtastet nogen adgangskode. Ved at klikke på "Placering" kan du skifte mellem at vise placeringen af ​​de enheder, der er logget ind, og IP-adresserne på disse enheder.