Sådan spiller du Blob Tag

Blob tag er ikke kun et sjovt spil for børn i alle aldre. Det er også et fantastisk værktøj til at lære om samarbejde og tillid mellem aktører. Brug spillet som en isbryder på dit barns eller teenagers fødselsdagsfest, eller lær det til dine skuespilstuderende som en øvelse i fysisk koordination og fantasi. Formålet med blob-tag er at undgå at blive fast i den menneskelige "blob". Blob starter som en person, der er "det", men når blob tagger hver spiller, bliver spilleren en del af blob og skal hjælpe med at tagge den næste. Dette spil er mest sjovt, når det spilles med mindst fem spillere og kan spilles med så mange som 20. Vælg, hvem der skal være "det", og få "det" til at gå til den ene side af rummet, mens alle andre går til den anden side.

Når spillet begynder, skal "det" jage nogen, indtil hun rører ved personen og dermed inkorporere den person i klodsen, som nu har to medlemmer på holdet.

Uanset hvor personen er berørt af kluden, bliver han knyttet til kluden på det fysiske tidspunkt. For eksempel, hvis klatten mærker en person ved at røre ved hovedet, er klodsens hånd fastgjort resten af ​​spillet til vedkommendes hoved. Dette gør det mere og mere vanskeligt at bevæge sig, efterhånden som klodsen bliver større, hvilket kræver mere samarbejde fra enheden som helhed for at mærke flere mennesker.

Blob-tag slutter, når kun en person forbliver på det modsatte hold, og alle andre spillere er blevet en del af den gigantiske, rodede klat.

Tips

For at opnå de bedste blob-resultater skal afspilningsområdet være begrænset til et mindre område. Ellers er det for let for ikke-blob-teammedlemmer at undslippe den gradvis belastede blob.

Advarsler

Lad små børn fjerne briller, sko, smykker eller andre potentielt skarpe eller skadelige genstande, mens de spiller, så ingen bliver såret i kaoset.