Gratis tv-reparationstip

Et funktionsfejl i fjernsynet kan være en kilde til irritation, hvilket får dig til at gå glip af yndlingsprogrammer eller udholde en uklar skærm. Du kan selv udføre nogle grundlæggende reparationsarbejder, men kun hvis problemet er generelt, der påvirker mange fjernsyn. Mere komplekse reparationer bør kun udføres af fagfolk. Problemer, der er specifikke for din tv-type (LCD, plasma eller CRT) eller brand, vil sandsynligvis også kræve opmærksomhed fra en specialist.

Tip til reparation af kabel

Kablerne, der forbinder dit tv til antennen fra en kabel-tv-udbyder, er kendt som koaksialkabler. Koaksikale kabler er normalt lavet af kobber og har en lang ledning med en cirkulær metalspids, der skrues ind i bagsiden af ​​dit fjernsyn. Dårlig billed- eller lydkvalitet skyldes normalt et problem med koaksialkablet. Disse kan typisk repareres ved at dreje kabelspidsen, indtil billedkvaliteten vender tilbage. I nogle tilfælde kan metalbeslaget ophøre med at fungere og skal udskiftes. Hvis montering ikke er problemet, skal du muligvis købe et nyt kabel. Hvis et nyt kabel ikke løser problemet, kan det være nødvendigt at udskifte eller reparere tilpasningen på selve tv'et. Dette bør kun udføres af en kvalificeret reparatør.

Tips til reparation af magnetisering

Hvis du får et dårligt billede på hver kanal, og dine forbindelser ikke er fejl, kan dit fjernsyns magnetiseringsfunktion være problemet. De fleste sæt har en indbygget de-magnetiseringsfunktion, der sikrer, at sættet er fri for magnetisk interferens, når det tændes. Fjern alle enheder såsom stereohøjttalere eller motorer, der kan påvirke dit fjernsyn magnetisk. Hvis dette ikke hjælper, kan afmagnetiseringsfunktionen i fjernsynet være skyld. Ifølge webstedet Yext TV Repair kan du demagnetisere dit sæt ved at købe en degaussing-spole. Disse fås i de fleste elektronikbutikker. Flyt spolen i små cirkler på omkring tre inches væk fra skærmen. Processen skal producere et svingende mønster, der ligner en mørk regnbue. Bliv ved med at flytte spolen i bredere cirkler, indtil den er gået over hele skærmen. Tv-apparatet skal nu demagnetiseres.

Tips til reparation af antenner

Et billede af lav kvalitet på dit fjernsyn kan skyldes problemer med din antenne. Dette er et mere almindeligt problem i ældre CRT-modeller, da plasma- og LCD-apparater ikke kræver eksterne antenner. Udskiftningsantenner kan normalt købes i elektriske butikker, afhængigt af alderen og populariteten af ​​din model. Brug en lille skruetrækker til at fjerne skruerne, der fastgør antennen til fjernsynet. Fastgør den nye antenne ved at skrue ind i fjernsynet. Sørg for, at antennen er stiv nok til at undgå at falde af, men også løs nok til at muliggøre bevægelse.