Sådan oprettes SuddenLink-e-mail

SuddenLink er en internet- og kabeltjenesteudbyder som AOL, der giver brugerne adgang til nyheder, vejr, underholdning og mere. SuddenLink er også en e-mail-udbyder, der giver brugerne mulighed for at have en SuddenLink-konto. Oprettelse af en e-mail-konto med SuddenLink er en simpel proces, der kun tager nogle få minutter at gennemføre.

Trin 1

Gå til SuddenLink-webstedet (se Ressourcer). Inden login til e-mail til venstre på siden, skal du klikke på linket, der lyder: "Har du ikke en konto? Tilmeld dig nu!"

Trin 2

Opret et kontonummer uden mellemrum, og indtast derefter et firecifret adgangskode eller pinkode efter eget valg. Indtast det ord, der vises i tekstfeltet, og klik på knappen "Send". Bemærk, at hvis SuddenLink ikke accepterer dine oplysninger, er de muligvis ikke tilgængelige i dit område.

Trin 3

Tilføj dine personlige oplysninger og præferencer. Du kan også nu oprette en adgangskode og et specifikt brugernavn, hvis du ønsker det.

Trin 4

Klik på knappen "Komplet" for at afslutte tilmeldingsprocessen. Du kan vælge at tilføje flere funktioner og webplads, hvis du ønsker det. I dette eksempel skal du klikke på "Nej tak" for at fortsætte med din gratis opsætning.

Log ind på din SuddenLink-e-mail fra forsiden af ​​SuddenLink for at sikre, at du har fuld adgang.