Sådan installeres telefonlinjer til boliger

Telefonselskaber leveres af telefonselskabet. Telefonlinjerne fører op til netværksgrænsefladenheden eller NID. Det er husejers ansvar at indstille telefonledningerne inde i huset. Telefonkabler med fire kobbertråde bruges typisk til at distribuere telefonens strøm og signal inde i huset. Kablerne afsluttes med RJ-11- eller RJ-14-stik, der kan rumme modulære stik fra telefonledningen. Lær hvordan en kabelforbindelse til en bolig udføres, og øg dine tekniske færdigheder.

Trin 1

Gå til netværksinterfacenheden eller NID uden for dit hus, og afbryd strømmen og signalet fra telefonfirmaets linje ved at tage modulstikket ud af stikket. De fleste NID-kasser findes på en væg i nærheden af, hvor telefonlinjen løber ind i huset.

Trin 2

Find åbningen eller gummigennemføringen på siden eller bunden af ​​NID, sæt et telefonkabel igennem, og træk kablet ind fra kassen. Fjern tre til fire tommer af kabelets ydre dæksel ved hjælp af et par diagonale tænger, og fjern derefter 3/4 tommer fra isoleringen af ​​hver farvekodet kobbertråd ved hjælp af en strygejern.

Trin 3

Drej terminalskruerne inde i donkraften mod uret for at løsne dem ved hjælp af en skruetrækker. Sæt hver kobbertråd med uret omkring dens matchende farvekodede terminalskrue på følgende måde:

- grøn ledning til grøn terminal (linje 1);

- rød ledning til rød terminal (linje 1);

- sort ledning til grøn terminal (linje 2);

- gul ledning til rød terminal (linje 2).

Trin 4

Drej terminalskruerne med uret for at stramme dem. Kør telefonkablet til det nøjagtige sted, hvor du vil placere telefonen. Brug en rute langs vægge, rundt om hjørner eller gennem lofter, der er tilgængelige og lette at tilslutte, men anbring ikke telefonkablet ved siden af ​​strømledninger for at undgå interferens. Fastgør kablet, mens du går, ved hjælp af kabelklammer, men pas på ikke at punktere eller beskadige nogen del af kablet.

Trin 5

Hold i kablet, og træk det forsigtigt ud af væggen. Efterlad en ekstra fods kabel fra væggen, og skær derefter kablet med en diagonal tang. Få et overflademonteret RJ-14-telefonstik, og fjern eller åbn dækslet ved at skrue det af eller lirke det åbent. Løsn terminalskruerne indeni.

Trin 6

Fjern 2 tommer af kabelets ydre kappe ved hjælp af et par diagonale tænger, og vind kobbertråden med uret omkring dens tilsvarende farvekodede terminalskrue på stikket. Stram terminalskruerne, og fastgør donkraften på en væg ved hjælp af monteringstapen eller skruen, der fulgte med donkraften.

Tilslut en telefon til det nyinstallerede stik, og sæt det modulære stik i dets stik igen i NID uden for dit hus. Lyt efter en klartone, og ring et opkald for at teste linjen.