Se iPhone Cellular Signal & Batterilevetid fra Mac OS X

Funktionen Instant iPhone Wi-Fi Hotspot i Mac OS X er utroligt nyttig, hvis din Mac er på farten, eller du har brug for en alternativ internetforbindelse, men selvom du ikke har til hensigt at bruge mobilens internetdelingskapacitet til iPhone, er der nogle Andre nyttige anvendelser til funktionen, som at tjekke to af din iPhone vital statistik uden at skulle trække enheden ud af en lomme eller pung.

Så længe Instant Hotspot er oprettet, og den kompatible Mac og kompatible iPhone er i nærheden af ​​hinanden, kan du med et hurtigt blik kontrollere fjernets levetid og mobiltelefonens signalstyrke lige fra Mac'en, selvom iPhone og Mac er i forskellige rum.


Visning af den cellulære forbindelsesstyrke, den cellulære tilslutningstype og den resterende batterilevetid på iPhone er et virkelig simpelt trick, det handler mere om at vide, at denne evne eksisterer end nogen kompleks gennemgang.

Sådan kontrolleres iPhone batteri og cellesignal fra Mac

Forudsat at du har brugt Mac OS Instant Hotspot før, er alt, hvad du behøver at gøre, dette:

  1. Træk Wi-Fi-menuen på Mac'en, som du ville skifte eller skifte trådløse routere
  2. Under afsnittet "Personlig hotspot" finder du dit iPhone-navn for at se signalstyrke, signaltype (LTE, 3G, 4G, Edge, • GPRS) og indikatoren for batteriniveau

Strømindikatoren for cellulær tilslutning ændres, da signalstyrken justeres, ligesom forbindelsestypen vil blive. Signalindikatoren vises altid som de fem prikker, idet man ignorerer den numeriske indikator for felttesttilstand, hvis den blev aktiveret på iPhone. På samme måde er iPhone-batteriindikatoren vist fra Mac-Wi-Fi-menuen kun batteri-ikonet, og i øjeblikket er der ingen måde at se batteriets resterende procentandel af, selvom du har den funktion tændt i iOS.

Det er vigtigt at bemærke, at denne hurtigstatistik-checkfunktion kræver et par ting, der skal fungere som beskrevet: begge enheder skal bruge det samme iCloud-id, du skal have Mac OS X 10.10 eller nyere installeret på Mac, iPhone skal være på iOS 8.1 eller nyere, og iPhone skal også have en mobilnetværksplan, der giver mulighed for internetdeling via Personal Hotspot fra iPhone generelt, hvilket er de samme krav som at bruge Instant Hotspot fra en Mac alligevel.

Og nu ved du, du behøver aldrig at undre sig over, hvad din mobilforbindelse er, eller hvor meget batterilevetiden er tilbage på en lommet iPhone (eller endda en opladning på tværs af rummet) igen, skal du bare tjekke den fra din Mac. Prøv det næste gang du rejser, arbejder fra et offentligt rum eller endda bare oplader en iPhone til en måde fra din computer. Et lignende trick virker også for at se batteriniveauerne på mange tilsluttede Bluetooth-enheder.