Sådan opdateres firmware på en Magnavox Blu-Ray-afspiller

Den interne firmware i en Blu-Ray-afspiller henviser til de digitale datastrukturer, der letter dens interne drift. Firmware muliggør læsning af forskellige typer data på diske af afspilleren, tilpasning af skærmindstillinger, det interne ur og mange andre processer, der ofte går ubemærket hen. Opdatering af firmwaren på en Magnavox Blu-Ray-afspiller er diskdrevet; du skal downloade data og brænde dem på en digital lagerenhed og derefter lade Blu-Ray-afspilleren læse dem.

Trin 1

Download den nyeste version af firmwaren til din Blu-Ray-afspillermodel fra Magnavox-webstedet. Firmwaren ankommer som et arkiv med lynlås, der indeholder en enkelt fil, som er et digitalt billede af en læsbar DVD. Pak filen ud på skrivebordet.

Trin 2

Indsæt en tom DVD-disk i dit flytbare lagerdrev. Annuller pop op-vinduet, der automatisk vises, hvor du bliver bedt om at brænde en data- eller videodisk.

Trin 3

Højreklik på den udpakkede fil, der findes på skrivebordet, og vælg "Send til" og "DVD / CD-RW" -drev eller hvilket som helst navn, du har givet dit flytbare lagerdrev.

Trin 4

Følg vejledningen i guiden CD / DVD-brænding, der vises for at brænde billedet til din disk.

Trin 5

Tænd for din Blu-Ray-afspiller, åbn bakken og indsæt den nyligt brændte disk. Blu-Ray-afspilleren beder dig på din tv-skærm om at opdatere firmwaren.

Trin 6

Brug fjernbetjeningen til at vælge "Ja", når du bliver bedt om at opdatere firmwaren.

Trin 7

Vælg "OK", når firmwareopdateringen er afsluttet, og sluk for din Blu-Ray-afspiller.

Tænd din Blu-Ray-afspiller igen for at fuldføre opdateringen. Det kan være nødvendigt at du ændrer alle indstillinger, du tidligere havde tilpasset, fra deres standardværdier.