Sådan overføres musik fra en iPod til en pc gratis

Elementer, du har brug for

  • iPod

  • Computer

  • iPod USB-kabel

Har du nogensinde mistet din digitale musiksamling på din pc for kun at være tilbage med det, der var på din iPod? Eller måske vil du bare overføre sangene fra din iPod tilbage til din pc uden at skulle downloade en vanskelig eller dyr software. Det kan du bare ved at ændre et par muligheder i Windows og på din iPod. Der er ingen vanskelig software at bruge, bare den iTunes-software, du allerede bruger til at indlæse din iPod og Windows Vista eller en ældre version af Windows.

Tilslut iPod til det kabel, du bruger til at overføre musik fra din pc. Tilslut også kablet til din pc, og dette skal automatisk starte iTunes, hvis du har det installeret. Hvis ikke, skal du sørge for at installere det gratis program, da det er den eneste understøttede software til styring af din iPod-musik. Hvis den ikke starter automatisk, når din iPod er tilsluttet, skal du starte iTunes-softwaren manuelt.

Annuller synkronisering med det samme, da det sletter musikfilerne på din iPod. Klik på navnet på din iPod i afsnittet Enheder i venstre panel. Dette fører dig til et skærmbillede, der indeholder de generelle oplysninger om din iPod, såsom størrelse, navn og tilgængelige indstillinger. Marker afkrydsningsfeltet, der giver dig mulighed for manuelt at administrere musik, da det forhindrer din iPod i at forsøge at synkronisere igen og potentielt slette din musik.

Kontroller indstillingen nederst kaldet ”Aktivér diskbrug”. Dette giver dig mulighed for at gennemse din iPod, som om det er en harddisk eller et springdrev, der er knyttet til din computer. Skub nu din iPod ud, så disse indstillinger træder i kraft næste gang du slutter din iPod til din pc.

Skift mappemulighederne på din pc for at kunne se skjulte filer og mapper. Dobbeltklik på mappen "Denne computer", og gå til menuen Funktioner øverst. Vælg "Mappeindstillinger" og gå til fanen Vis øverst. Marker afkrydsningsfeltet "Vis skjulte filer eller mapper", og klik derefter på "Anvend".

Tilslut din iPod igen. I din Denne computer-mappe vil der være en flytbar lagerenhed, der ikke var der før. Dette er din iPod, og du kan nu gennemse den som en harddisk. Naviger til mappen med navnet "iPod_Control" og inde i den vil der være en mappe kaldet Music. Det er her din musik er gemt på din iPod. Kopier denne mappe tilbage til hvor du vil på din pc, og du er færdig.

Tips

IPod omdøber din musik, når den er på selve iPod'en, men ved at importere den tilbage til iTunes vises alle de korrekte sangnavne og kunstneroplysninger.

Advarsler

Overtræd ikke nogen lov om ophavsret ved at kopiere musik, som du ikke ejer !!