Sådan bruges Nattkloktilstand på Apple Watch

Nightstand Mode er en funktion af Apple Watch, der giver dig mulighed for at bruge enheden som et natklokkeur, hvor det kan fungere som et almindeligt digitalt ur, der viser tid og dato, komplet med fuld vækkeurfunktioner.


Normalt er Nattestilstand aktiveret som standard, men hvis du ikke er sikker, er her, hvor du kan aktivere Nattestilstand på Apple Watch :

  1. Åbn appen Indstillinger på Apple Watch og gå til "General"
  2. Rul ned for at finde "Natstandstilstand" og skift omskifteren til ON-positionen

Når Nightstand Mode er aktiveret, kan du bruge funktionen til at omdanne din Apple Watch til et natbordsklokke helt enkelt :

  1. Slut Apple Watch til opladeren
  2. Drej Apple Watch på siden, med sideknapperne vendt opad

Du kan vide, at Nattestilstanden virker med det samme, fordi et digitalt ur vises på skærmen, i stedet for, hvad dit standardklokkeoverflade er.

Én gang i natstandstilstand kan du aktivere skærmen i natstandstilstand ved at berøre skærmen eller ved at trykke på en af ​​knapperne på enheden. Når Nightstand Mode er indtastet, fungerer sideknappen som et middel til at slukke vækkeuret, og den runde roterende Digital Crown-knap vil slukke alarmen. Træk Apple Watch væk fra opladeren, deaktiverer og slukker øjeblikkeligt Nightstand Mode.

Du skal bruge WatchOS 2.0 (eller senere) for at få adgang til denne funktion, og bortset fra det, vil du bare være sikker på, at Nightstand Mode selv er tændt.