Sådan indtastes fraktioner i AutoCAD

AutoCAD er et af de mest anvendte 2D- og 3D-tegningsprogrammer i verden. Der er to typer tekst tilgængelige i AutoCAD - Enkelt eller Dynamisk, Tekst og Multiline tekst. Mellem de to har Multiline Text mere fleksibilitet med de formateringsværktøjer, der findes i et tekstbehandlingsprogram. Derudover opnås det let at tilføje specialtegn som brøker ved hjælp af denne metode.

Trin 1

Åbn AutoCAD. Vælg "File" efterfulgt af "Open". Naviger til, hvor du har gemt den tegning, du vil føje noter til, fremhæv den, og vælg derefter "Åbn". Skriv "mtext" 'efterfulgt af "Enter." Dette starter Multiline Text Editor.

Trin 2

Vælg det første hjørne af boksen Multiline Text ved at klikke på et punkt på skærmen eller indtaste en koordinat. Vælg det andet hjørne af tekstfeltet på samme måde. Resten af ​​Editor vises. Indstil tekstens størrelse og stil ved at vælge rullemenuen "Stilarter" i Editoren.

Trin 3

Indtast din tekst. Brøker er formateret som følger: En skråstreg fremad - såsom "1/2" - opretter en vandret linje med teksten stablet lodret. En hash - såsom "1 # 2" - stabler teksten diagonalt med en diagonal linje.

Luk Multiline Text Editor, når du er færdig. Teksten føjes til tegningen, og du vil nu se dine brøker korrekt formateret på skærmen. Når du er færdig med din tegning, skal du gemme den og afslutte AutoCAD.