Hvordan kan jeg sende et trådløst dokument til min stationære printer?

Selvom bærbarheden af ​​en bærbar computer er en del af lodtrækningen for de fleste mennesker, kan det faktum, at den bærbare computer ikke er tilsluttet dit hjemmenetværk, udgøre et problem, når det kommer til ting som udskrivning på printeren, der er tilsluttet dit stationære netværk. Hvis du har brug for at udskrive et dokument fra din bærbare computer til din stationære printer, kan du dog let få adgang til printeren via dit hjem trådløse netværk.

Trin 1

Tænd din stationære computer. Når det er startet op, skal du gå til menuen "Start" og vælge "Kontrolpanel".

Trin 2

Vælg indstillingen "Printere og anden hardware" på Windows XP eller ældre versioner af Windows. I Windows Vista eller nyere versioner af Windows skal du vælge "Hardware og lyd".

Trin 3

Klik på linket "Vis installerede printere" eller "Printere" fra menuen, der kommer op. Hver printer, der er installeret på din stationære computer, skal vises på listen.

Trin 4

Fremhæv desktop-printeren i printerlisten, og klik på knappen "Del denne printer" i Windows XP eller ældre versioner af Windows. Når dialogboksen "Del denne printer" vises, skal du klikke på alternativknappen ud for indstillingen "Del denne printer", skrive et navn til printeren og klikke på knappen "OK". I Vista eller nyere skal du højreklikke på desktop-printeren og vælge "Deling" i den menu, der vises. Klik på knappen "Skift delingsindstillinger", klik på alternativknappen ud for "Del denne printer", indtast et navn, og klik på knappen "OK".

Trin 5

Tænd for den bærbare computer. Når den bærbare computer er startet, skal du gå til "Start" og "Kontrol" -panelet.

Trin 6

Gå til kategorien "Printere og anden hardware" eller "Hardware og lyd". Når indstillingerne for den kategori vises på skærmen, skal du klikke på "Tilføj en printer."

Trin 7

Vælg "Tilføj et netværk, trådløs eller BlueTooth-printer", når feltet "Tilføj en printer" vises. Klik på "Næste" for at få vist de tilgængelige printere på det trådløse netværk.

Vælg den stationære computer på listen, og klik på knappen "OK". Printeren er nu tilgængelig til udskrivning, når du har forbindelse til det trådløse netværk.