Sådan ændres dit mobiltelefonnummer

Elementer, du har brug for

  • SIM-kort

  • Mobiltelefonbrochure

  • Liste over mobiltelefonplaner

  • Tjenesteudbyderens kontaktoplysninger

  • computer

At ændre dit telefonnummer kan være den klogeste ting at gøre, når du konstant får spam-opkald, eller hvis du bare vil have en ny start. Sørg for, at du er opmærksom på reglerne for ændring af dit mobiltelefonnummer.

Sammenlign udbydere af mobiltelefoner og deres serviceplaner. Inden du underskriver en anden kontrakt med din tidligere udbyder, skal du sørge for at have undersøgt andre virksomheder og være opmærksom på, hvordan de sammenlignes med hinanden. Du kan finde ud af, at dine behov matcher de tjenester, der tilbydes af en anden tjenesteudbyder.

Ring til mobiltelefonudbyderen. Det kan være nødvendigt at lave en aftale med en butiksrepræsentant for at ændre dit nummer. Sørg for, at du har kendskab til processen ved at læse din mobiltelefonbrochure samt serviceplanerne fra virksomheden.

Lær mere om gebyrerne. Ændring af dit mobiltelefonnummer kan koste dig et servicegebyr, og der kan være yderligere udgifter involveret. Du skal muligvis også betale gebyrer for forbindelse og opgradering afhængigt af din mobiltelefon og den plan, du har. Sørg for at forhøre dig om disse ting med den butiksrepræsentant, du taler med.

Sørg for, at dit SIM-kort stadig fungerer. Tjenesteudbyderen tillader muligvis ikke at ændre dit telefonnummer, hvis dit SIM-kort ikke er i god stand. Udbyderen kan behandle dig som en ny kunde, der åbner en telefonlinje i stedet for at en eksisterende kunde ændrer et telefonnummer.

Overfør alle dine data fra din gamle mobiltelefon til din computer. Da nogle filer muligvis er gemt på dit SIM-kort, skal du have en sikkerhedskopi af dine filer, hvis tjenesteudbyderen afbryder dit gamle telefonnummer.

Godkend ændringen. Butiksrepræsentanten ændrer dit mobilnummer i butikken. Sørg for at forstå det med småt og funktionerne i dit nye mobiltelefonnummer. Efter ændringen kan du derefter overføre dine filer fra din computer til din mobiltelefon.