Sådan tilsluttes Netflix direkte til mit tv og ingen computer

Netflix startede som en udlejningstjeneste via DVD, men det er siden begyndt at tilbyde streaming video-on-demand til medlemmer gennem sektionen Se øjeblikkeligt på sin hjemmeside. Det kan dog være en god idé at se titler fra Netflix Watch øjeblikkeligt på dit tv uden at skulle tilslutte din computer. Heldigvis er der mange Netflix-klare enheder tilgængelige, der kan streame Se øjeblikkelig video direkte til dit tv uden at skulle bruge din computer. Disse inkluderer videospilkonsoller, Blu-ray-afspillere, Roku digitale videoafspillere og mange andre enheder.

Videospilkonsoller (PlayStation 3, Xbox 360 og Wii)

Trin 1

Tænd din PlayStation 3, Xbox 360 eller Wii-spilkonsol. Sørg for, at den er forbundet til internettet.

Trin 2

Åbn programmet til download af programmet på din spilkonsol ved hjælp af din spilcontroller. PlayStation 3-brugere kører "PlayStation Network." Xbox 360-brugere skal have adgang til Xbox Marketplace og have en betalt Xbox Live-konto for at køre Netflix på deres konsol. Brugere af Wii bliver nødt til at åbne "Wii Shop Channel" på deres konsol.

Trin 3

Søg i de tilgængelige applikationer til din spilkonsol efter "Netflix".

Trin 4

Download Netflix-applikationen til din spilkonsol.

Åbn Netflix-applikationen på din spilkonsol. Log ind på din Netflix-konto, så kan du gennemse Watch Instant-biblioteket og afspille enhver titel direkte på dit tv.

Blu-ray-afspillere

Trin 1

Kontroller, at din Blu-ray-afspiller er Netflix-klar. En liste er tilgængelig på netflix.com/NetflixReadyDevices.

Trin 2

Tænd for din Blu-ray-afspiller. Sørg for, at den er forbundet til internettet.

Trin 3

Åbn den forudinstallerede Netflix-applikation på din Blu-ray-afspiller.

Trin 4

Log ind på din betalte Netflix-konto.

Gennemse de tilgængelige titler til Netflix Watch øjeblikkeligt. Vælg en titel for at begynde at afspille den på dit tv.

Roku Player

Trin 1

Tilslut Roku Player til dit tv. Sæt den i en ledig stikkontakt.

Trin 2

Tilslut Roku Player til internettet. Du kan oprette forbindelse via et Ethernet-kabel eller til en trådløs Wi-Fi-router.

Trin 3

Tænd for Roku Player. Åbn Netflix-applikationen på afspilleren ved hjælp af fjernbetjeningen.

Trin 4

Log ind på din Netflix-konto. Afhængig af modellen til Roku Player, skal du muligvis logge ind på din Netflix-konto på en computer for at "aktivere" enheden.

Gennemse udvalget af film og tv-udsendelser, der er tilgængelige på Netflix Se øjeblikkeligt. Vælg en titel, du vil se. Det begynder at spille på dit tv.