Sådan fjernes en harddisk fra en Gateway Desktop Computer

Gateway har eksisteret i et par år, og de er kendt for de ko-farvede kasser, de sender deres computere i. Der er en række stationære computere lavet af Gateway, men at fjerne en harddisk er stort set ens for dem alle. Du kan muligvis fjerne harddisken, hvis du slipper af med computeren og ønsker at holde dine data sikre eller bruge dem på en ny computer. Dette kan let gøres, men kan efterlade den nye ejer lidt arbejde for at få et nyt drev.

Trin 1

Sluk for computeren, og læg den på siden. Åbn sagen ved at løsne døren fra bagsiden af ​​sagen. I nogle tilfælde skal du muligvis trykke på en knap, lås eller håndtag for at frigøre sagsdøren.

Trin 2

Find harddisken. Det er normalt foran sagen. Harddisken er et rektangel, der er mindre end en tomme tykt og normalt omkring fire inches bredt og seks inches langt. Træk datakablet og strømkablet ud af bagsiden af ​​harddisken.

Skru harddisken af. Der er normalt fire skruer på hver side af drevet, skruet ind i kabinettet. Efter at have skruet ud, træk drevet ud og tag det forsigtigt ud af kabinettet.