Sådan indstilles kabelfjernbetjeninger til at arbejde med tv

De fleste af de fjernbetjeninger, der leveres med kabel-tv-service, er universelle fjernbetjeninger. Dette betyder, at du ud over at kontrollere din kabelboks også kan programmere din kabel-tv-fjernbetjening til at styre dit fjernsyn og andre lyd- og videoenheder. Den hurtigste måde at indstille din fjernbetjening til at arbejde med dit tv er at indtaste tv-fremstillingskoden for det fjernsynsmærke, du programmerer fjernbetjeningen til at linke til. Du behøver dog ikke nødvendigvis at have denne kode for at programmere din fjernbetjening; processen tager bare længere tid, når du ikke gør det.

Comcast eller Cox kabel Universal fjernbetjening

Trin 1

Tænd dit fjernsynsapparat.

Trin 2

Tryk en gang på knappen "TV" på fjernbetjeningen. Tryk på "Setup" -knappen, og hold den nede, indtil TV-knappen blinker to gange, og slip den derefter.

Trin 3

Indtast søgekoden 9-9-1. Når en gyldig kode er indtastet, blinker tv-knappen to gange.

Trin 4

(For universelle fjernbetjeninger til Cox-kabel og Comcast-kabel med den grå "OK / SEL" -knap) Ret fjernbetjeningen mod tv'et. Skift mellem at trykke på "Power" -knappen og "TV" -knappen på fjernbetjeningen, indtil fjernsynsapparatet slukkes. Når fjernsynet slukkes, betyder det, at du har fundet arbejdskoden til dit tv.

(For Comcast universal fjernbetjening med rød "OK / SEL" knap) Tryk på nummeret "1" knappen på din fjernbetjening. Tv-knappen blinker to gange. Ret fjernbetjeningen mod tv'et, tryk på "Power" -knappen, og tryk derefter konstant på kanal op-knappen på fjernbetjeningen, indtil tv'et slukkes.

Tryk på knappen "Setup" på fjernbetjeningen for at låse arbejdskoden ind.

RCN fjernbetjening

Trin 1

Tænd dit fjernsynsapparat.

Trin 2

(For "REDESIGN" fjernbetjeninger) Tryk og hold samtidigt på "OK / SEL" og "Mute" knapperne på fjernbetjeningen, indtil tænd / sluk-knapperne øverst på fjernbetjeningen begynder at blinke sekventielt.

(For fjernbetjeninger til "Contec's CheckMate") Tryk og hold samtidig "Devise" og "Mute" -knapperne på fjernbetjeningen nede, indtil tænd / sluk-knapperne øverst på fjernbetjeningen begynder at blinke sekventielt. Tryk på "TV" -knappen for at få den til at lyse.

Trin 3

Tryk på og hold kanal op-knappen nede på fjernbetjeningen, indtil dit fjernsynsapparat slukkes, og slip derefter.

Trin 4

Tryk på knappen "Mute" på fjernbetjeningen. Hvis tv'et tændes igen, skal du fortsætte til trin 5. Hvis tv'et ikke tændes igen, skal du kontinuerligt trykke på kanal ned-knappen på fjernbetjeningen, indtil tv'et tændes. Når tv'et tændes, betyder det, at du har fundet arbejdskoden til dit fjernsynsapparat.

(For "REDESIGN" fjernbetjeninger) Tryk på "OK / SEL" for at låse arbejdskoden ind.

(For fjernbetjeninger til "Contec's CheckMate") Tryk på "TV" for at låse arbejdskoden ind.