Sådan nulstilles HP 60 patronblækniveauer

Selvom det kan spare dig for penge at genopfylde dine HP 60-printerpatroner, kan det også skabe et problem, hvis din HP-printer overvåger den mængde blæk, der er tilbage i hver patron. Printere, der overvåger blækniveauer for blækpatroner, nulstilles automatisk, når en ny blækpatron installeres. Men med genopfyldte HP 60-patroner nulstilles printersystemet ofte ikke automatisk, hvilket får printeren til at vise en meddelelse om "lavt blækniveau", selv når patronen er fuld. For at forhindre dette problem skal du nulstille patronblækniveauerne efter hver påfyldning.

Ekstra patronmetode

Trin 1

Køb to nye HP 60-patroner. Brug ikke disse patroner. Opbevar patronerne til fremtidige nulstillinger.

Trin 2

Læg den genopfyldte HP 60 printerpatron i din printer. Når kassen med en ny patron vises på skærmen på computeren, der er tilsluttet printeren, skal du klikke på indstillingen for at udskrive en testside.

Trin 3

Udskift den genopfyldte patron med den første nye HP 60 patron. Udskriv en testside. Udskift derefter den første nye patron med den anden nye patron, og udskriv en testside.

Returner den genopfyldte HP 60-patron til printeren, og udskriv testsiden, når du bliver bedt om det. Blækniveauet skal vises som fuldt.

Båndmetode

Trin 1

Placer HP 60-patronen på en overdækket overflade, så metalkontakterne på patronen vender mod dig. Læg tape over den øverste metalkontakt i den anden søjle fra venstre side, og sørg for, at de andre kontakter ikke bliver dækket.

Trin 2

Sæt HP 60-patronen tilbage i HP-printeren. Udskriv en testside, når du bliver bedt om det.

Trin 3

Tag patronen ud af printeren. Lad båndet være på den kontakt, der allerede er dækket, og dæk også den øverste kontakt i kolonnen yderst til højre, og sørg for, at ingen anden kontakt bliver dækket i processen.

Trin 4

Returner patronen til printeren igen. Udskriv en testside.

Fjern patronen fra printeren igen, fjern tapen fra metalkontakterne, og returner patronen til printeren. Udskriv testsiden, og printeren skal læse patronen som fuld.