Sådan sammenlignes to forskellige computere

Folk skal muligvis vælge mellem to forskellige computere, men de er usikre på, hvilken maskine de skal bruge eller købe. For eksempel vil en studerende måske bruge den hurtigere af to pc'er i computerlaboratoriet. En shopper vil måske købe den pc, der klarer sig bedst. I disse situationer skal du muligvis sammenligne to pc'er hurtigt og med sikkerhed. I stedet for at gætte under pres kan du bruge et hjælpeprogram i Windows til at nå frem til en numerisk sammenligning mellem to forskellige computere.

Trin 1

Klik på "Start" på proceslinjen nederst på Windows-skrivebordet på en computer. Skriv "Performance Tools" i søgefeltet i bunden af ​​"Start" -menuen. Tryk på "Enter" for at åbne Windows Experience Index-værktøjet i vinduet "Performance Information and Tools".

Trin 2

Klik på "Bedøm denne computer", hvis computeren er splinterny, f.eks. Udstillet i en detailbutik. Ellers skal du klikke på knappen "Genkør vurderingen" nederst, hvis computeren i øjeblikket er i brug.

Trin 3

Vent mens WEI-værktøjet tester hardwarens ydeevne på pc'en. Denne proces kan tage et par minutter at gennemføre.

Trin 4

Bemærk numrene "Base Score" og "Subscore" i vinduet, når testen er afsluttet.

Gentag de foregående trin for den anden computer. Derefter skal du sammenligne score mellem de to computere. Højere score indikerer bedre præstation. Men hvis begge pc'er scorer under minimumsgrænseværdierne, som generelt er omkring 3,0 for de fleste kategorier, er ydeevnen lige så dårlig. Den maksimale kategoriscore topper ud på 7.9 for Windows 7-operativsystemet. (se Referencer nr. 2)