Sådan sletter du Chrome Browser DNS Host Cache manuelt

Google Chrome-browseren er ganske kraftfuld med mange interessante under-the-hood muligheder, der er skjult for den gennemsnitlige bruger, men med en lille grave rundt omkring kan du afdække en række strømfunktioner, der giver brugerne mulighed for at udføre nyttige opgaver. En sådan skjult funktion er evnen til manuelt at rydde Chrome DNS-værtscache fra netop selve browseren . Dette kan være uvurderlig for situationer, hvor en bruger har ændret DNS-indstillinger, eller hvor spolingssystem DNS i OS X enten er utilstrækkeligt, ineffektivt eller umuligt . Selv om dette kunne være værdifuldt for enhver bruger, der arbejder med DNS, bør webarbejdere og udviklere finde dette Chrome-specifikke DNS-clearing-trick til at være særligt nyttigt.


Bemærk, at dette ikke har noget at gøre med at rydde generel webcache og historie fra Chrome eller fjerne cookies fra Chrome. Dette er specifikt fokuseret på DNS-caches.

Rydning af DNS Caches i Google Chrome Browser

Denne browser begrænsede DNS cache spyling trick er den samme i alle versioner af Chrome, uanset om det er til Mac OS X, Windows eller Linux.

  1. Fra Google Chrome-browseren skal du trykke på Kommando + L på en Mac (eller Control + L på en pc) for at placere markøren i URL-feltet og derefter indtaste følgende URL-adresse nøjagtigt:
  2. chrome://net-internals/#dns

  3. Træk tilbage for at få adgang til alle DNS-detaljer, navneservere, indtastninger og opslag i Chrome, se under afsnittet "Host resolver cache" for knappen "Fjern host cache" - klik på denne knap for at rydde alt DNS-cache specifikt til Chrome web browser

Når Chrome DNS-cachen er blevet ryddet, vil dit aktive og udløbne indtastningsantal nulstilles, og browseren vil have dumpet alle DNS-caches. Du behøver ikke genstarte Chrome-browseren til ændringer, der træder i kraft til DNS-cache, hvilket gør dette lidt mindre påtrængende (og browserspecifik) sammenlignet med spolningssystem DNS.

Hvis du gør dette for at hjælpe med at løse en bestemt server eller webadresse, skal du prøve at besøge webadressen igen, og med DNS-cacherne skyllet, skal det fungere fint.

Igen vil dette ikke påvirke de generelle browserdata i Chrome, det er begrænset til DNS-caches indeholdt i Chrome-appen. Du skal rydde web caches og historie i Chrome separat, hvis du søger at bare fjerne uaktuelle versioner af en side eller andre webdata, der er gemt lokalt.

Chrome har mange funktioner ud over det, der er indlysende for den gennemsnitlige bruger, hvilket gør den til en af ​​de mest magtfulde webbrowsere derude og en favorit til webudviklere og designere. Hvis du er interesseret i at lære mere om nogle af de mere avancerede skjulte tricks, der er tilgængelige i Chrome-browseren, kan du overvåge webbåndbredde i Chrome, kassere hukommelse fra ubrugte faner, ændre brugeragenter i browseren og meget mere.