Sådan får du en App-Free Blank Home Screen i iOS

IPhone-startskærmen har plads til 20 appikoner på forsiden og fire Dock-ikoner over bunden, med endnu flere appfliper til rådighed for iPad. Hvis det ser ud som 20 ikoner for mange for dig, kan du ved hjælp af et lille trick brugerne oprette en helt tom startskærmside i iOS, hvilket reducerer den primære side til en tom skærm, der kun viser ikonerne i Dock. Resultatet er et meget minimalistisk startskærm udseende på den første side, der fremhæver tapetet, mens ingen andre apps vil blive synlige, før du slår over til de andre skærm sider.

Dette har ingen indflydelse på hjemmeskærmikonets arrangementer, det flytter bare den første side til side. Alt du laver, er at oprette en ny tom side og placere den som den første skærm, du ser, når du låser op for enheden. Så, vil din hjemmeskærm være ugyldig med ikoner? Følg med.

Gør et tomt primært startskærmbillede i iOS til iPhone / iPad

Du skal bruge iTunes på en computer for at fuldføre denne proces. Gennemgangen blev udført på en Mac, men det skulle fungere det samme med Windows-versioner af iTunes.

  1. Åbn iTunes og tilslut iPhone / iPad til computeren, enten med Wi-Fi-synkronisering eller et USB-lynkabel
  2. Vælg iPhone i iTunes, og vælg derefter fanen "Apps"
  3. På afsnittet 'Home Screens' skal du trykke på knappen [+] plus for at oprette en ny startside på siden af ​​siden
  4. Træk den nyoprettede blanke side fra højre side helt til venstre, så den er foran, den omdøber til "Side 1", da den bevæger sig til den første position
  5. Klik nu på "Udført" i øverste højre hjørne af iTunes, og vælg "Apply" knappen for at indstille ændringerne til iOS Home Screens

(Husk at vælge "Apply" også synkroniseres med andre ændringer, der foretages i iTunes, til indstillinger, musik, fotos, film eller apps til iOS-enheden.)

Gå nu til iOS-enheden og låse den op som sædvanlig, skub eller tappe din vej til den første side på startskærmen, og du vil finde en helt tom side af tomhed. Minimalisme på sit bedste!

Bortset fra at værdsætte skarpheden, er det også en fantastisk måde at understrege et tapet på, hvis du bruger en, du er særligt glad i, selvom den ellers ikke fungerer godt med iOS 7-grænsefladen.

Den tomme skærm forbliver på plads, indtil du enten flytter en app til og fra den tomme side manuelt eller ved at installere noget nyt fra App Store. Du kan også glemme den blanke side ved at synkronisere til iTunes igen og fjerne den manuelt, eller ved at trække den tomme side igen til slutningen af ​​skærmens sektion igen.

Dette er blevet bekræftet for at arbejde med de nyeste versioner af iTunes 11 og iOS 7, iOS 8 og iTunes 12 og alle andre moderne versioner af software, og det kræver ikke nogen funky tweaks, tomme ikoner, falske apps, jailbreaks eller andre ændringer til iOS. Det er ikke nødvendigvis tilfældet med tidligere versioner af iOS, men det krævede tredjepartsjusteringer for at opnå samme effekt.