4 Nye iPhone 6s reklamer fokuserer på kamera og Hey Siri Feature

Apple kører en ny serie af iPhone 6s reklamer på tv, hver med det samme generelle tema for tidligere iPhone 6s annoncer med et håndlavet soundtrack. De nye pletter fokuserer på enhedens kamera, samt Hey Siri-funktionen.

To af de nye annoncer er dog lidt anderledes og fokuserer på skuespiller Jamie Foxx, der snakker med Siri på en pink guld iPhone 6s for at demonstrere Hey Siri-funktionen, bitene synes at strække sig fra en tidligere iPhone 6s kommerciel, hvor Jamie Fox lavede en cameo.


Reklamerne flyver nu på tv, og de der ser fodbold eller primetime tv vil sandsynligvis se dem. Annoncerne er også indlejret nedenfor for dem, der ønsker at se dem, men uden at tænde for røret.

iPhone 6s - kameraet

En række iPhone-kamerafunktioner er demonstreret med folk, der tager selfies, bruger Live Photo og indfanger 4K HD-video.

iPhone 6s - Flip a Coin

Jamie Foxx demonstrerer Hey Siri-funktionen ved at bede assistenten om at vende en mønt for at hjælpe med at træffe en beslutning

:

iPhone 6S - Crush

Jamie Foxx demonstrerer Hey Siri-funktionen ved at spørge Siri-assistenten "Hvordan ser jeg ud?":

Kort sagt, virkelige verdenstest, og spørger Siri "Hvordan ser jeg ud?" Synes altid at resultere i svaret på "Jeg kan ikke se dig", men måske vil det ændre sig i fremtiden, eller måske vil Siri bare ikke tilbyde en mening om sagen, selvom det er et sjovt svar. Opdatering: Siri indeholder nu en række selvværd, der øger responsen på spørgsmålet "Hvordan ser jeg ud", herunder et, der citerer Shakespeare. Gå videre og spørg!

iPhone 6s - Half Court

I en anden reklame er Live Photos-funktionen demonstreret med basketballstjernen Stephen Curry, der tager et skud fra halvbanen.

Apple kører også andre reklamer lige nu, herunder et stort udvalg af annoncer til Apple Watch.