Se Extended Weather Detaljer i Weather App for iPhone

Naturligvis vil Weather-appen på iPhone fortælle dig temperaturer og en fem-dages prognose, men den reviderede standard iPhone Weather app kan også give yderligere vejrinformation uden at skulle spørge Siri. Dette omfatter meget mere specifikke data, som fugtighed, chance for regn, vindhastighed og retning og det aktuelle varmeindeks.

Du ville blive tilgivet for ikke at vide dette ved første øjekast inden for vejrprogrammet, fordi det enten ligger under andre vejrinformationer, eller det er gemt væk bag den indledende temperaturaflæsning for en given placering - afhængigt af hvilken version af iOS der er på iPhone du bruger Du behøver ikke bekymre dig, men det er nemt at få adgang til den detaljerede vejrinformation, og vi vil vise dig, hvordan du hurtigt kan hente disse data.

Sådan får du detaljeret vejrinfo på iPhone

I moderne udgivelser af iOS kan du få detaljeret vejrinformation på iPhone ved blot at tilføje en placering til Weather-appen og derefter vælge den pågældende placering og rulle ned under prognosen.

Under vejrudsigten finder du specifikke oplysninger om varmeindeks, temperatur, luftfugtighed, vind og mere.

Få detaljeret vejrinfo i Ældre versioner af iOS til iPhone

Hvis du har en ældre iPhone, kan du også få denne info, men det er lidt skjult.

Bare åben Weather app, navigere til den placering, du vil kontrollere de udvidede detaljer til, og lav derefter et enkelt tryk på den store aktuelle temperaturlæsning for at se specifikationer. Dette vil øjeblikkeligt omdanne forholdene og temperaturindikatoren til de udvidede detaljer.

Du kan se luftfugtighed vist som en procentdel, sandsynligheden for regn som en procentdel, vindretningen og hastigheden og placeringsvarmeindekset, som her henvises til i Weather-appen, som "Føles som", som stort set er en måling af hvad temperaturen ville føles som det gennemsnitlige menneske ved at kombinere både lufttemperatur og fugtighed (det er derfor, at muggy steder kan føle sig varmere end de ved temperaturaflæsning, du kan læse en meget bedre forklaring på Wikipedia, hvis du er interesseret). Desværre er der ikke nogen frysende niveauoplysninger, der leveres i Weather app eller gennem Siri, men måske en dag, der også vil blive inkluderet ... for skikjørere, snowboardere og almindelige sne aficianados.

Dette er begrænset til iPhone, da iPad ikke leveres med Weather-appen, men både iPhone, iPad og iPod touch-brugere kan fortsat få detaljeret vejrinformation fra Siri ved at spørge om forskellige forhold.